HOME » 027 FACEBOOK EN ADULTBABY'S » Gebedel om geld, luiers en adultbaby kleding

Pas op binnen facebook voor bedelaars om geld, luiers etc.

Adultbabyspeelparadijs waarschuwt voor het enorme gebedel op facebook met name binnen de ab/dl scene aldaar door zowel adultbaby's en luierliefhebbers met name voor geld, luiers en adultbaby kleding. Ook wij zijn  in het verleden diverse keren benaderd of we geen luiers of adultbaby kleding konden toesturen. Leuk en grappig deze vraag en we hebben daarop gereageerd dat we net herstellende zijn van een verblijf in het ziekenhuis waar ze onze geef klieren hebben verwijderd vandaar dat we dus geen luiers en adultbaby kleding gaan opsturen naar anderen.

Het is heel grappig en leuk verzonnen om er een hobby of fetisj er op na te houden maar het liefst bekostigd ziet door anderen door steevast te bedelen om luiers en adultbaby kleding. Zo willen we allemaal wel een hobby of fetisj hebben en zeggen wij van adultbabyspeelparadijs als iemand zich geroepen voelt om onze hobby of fetisj te bekostigen meld je even aan want we hebben nog wel een lijstje met wensen voor adultbaby kleding en meubels die we graag zouden willen hebben voor luiers behoeven onze teamleden niet te bedelen want die krijgen we toch al gratis via de zorgverzekering. Maar even serieus het is natuurlijk belachelijk te noemen al dit gebedel binnen de ab/dl scene op facebook door een groot aantal adultbaby's als luierliefhebbers voor luiers en adultbaby kleding

Maar het kan nog gekker en bizarder hoor en hier walgen wij van adultbabyspeelparadijs werkelijk van dat Amerikanen op facebook binnen de ab/dl scene zitten te bedelen om geld omdat ze zogenaamd hun zorgkosten niet kunnen betalen en dringend medische zorg nodig hebben en daarom maar de ab/dl scene op facebook kiezen om daar te gaan zitten bedelen om geld. Adultbabyspeelparadijs is zich er van bewust dat het zorgstelsel in Amerika totaal niet deugd en dat er veel Amerikanen zijn die inderdaad de kosten voor de zorgpremie niet kunnen opbrengen of betalen maar vindt het uiterst lachwekkend te noemen dat men dan wel geld heeft voor internet en een hobby of fetisj als adultbaby of luierliefhebber heeft al zeggen we het zelf. Het lijkt ons heel erg voor de hand liggend als men moet bedelen voor geld voor de zorg te kunnen betalen dat men allereerst even het internet opzegt en stopt met een hobby of fetisj als adultbaby of luierliefhebber omdat deze nu gewoon maandelijks enorm veel geld koste dat begrijpt naar ons idee zelfs iedereen. Want het is ons inziens beschamend te noemen als je actief bent op internet en dan ook nog een specifiek binnen een bepaalde doelgroep namelijk volwassenen met een voorliefde voor luiers en het zich weer baby of peuter willen voelen waarvan we allemaal weten en kunnen weten dat dit vrij prijzig is dat men dan doodleuk gaat zitten zielig doen en zit te bedelen om geld omdat men de zorgkosten niet kan betalen. Daarom geven we ook het advies hoe schrijnend de problemen van zorg in Amerika ook is dat mensen de zorg niet kunnen betalen om niet te reageren op dit soort berichten door geld te schenken maar gewoon keihard te zijn en te zeggen joh geef even je internet en hobby op dan kom je al een aardig eind in de richting om je zorg te kunnen betalen. Het klinkt misschien hard en wreed zo een opmerking maar dat gebedel om geld binnen de scene door adultbaby's en luierliefhebbers om geld voor zorg slaat ook nergens op.

Maar de meest overtreffende trap van gebedel om geld is die wel van een Thaise mama die zelfs een adultbabystudio heeft al jaren lang die voorheen bekostigd werd door haar vriend een Engelse adultbaby maar waarvan wij begrepen hebben dat de relatie tussen de mama en adultbaby over is en daarom dat de mama nu een andere bron van inkomsten zoekt om zich te onderhouden.

Het is bedroevend te noemen dat een adultbaby mama in Thailand welke voor een verblijf van 24 uur bij haar maar liefst $350 durft te vragen wetende dat dit meer dan een maand salaris is van een doorsnee inwoner van Thailand vinden wij dat ze zich moet doodschamen om te bedelen voor geld om haar adultbaby studio en woning op te knappen.

Het meest trieste is ook nog dat deze mama op haar facebook pagina doodleuk bericht dat ze de beste nursery van de wereld wil hebben ja dat willen we allemaal en vooral als anderen dat dan ook nog eens bekostigen toch. Deze mama weet het wel de overtreffende trap in bedelen en oplichting te vinden met haar berichten binnen de ab/dl scene al zeggen we het zelf. Onze beheerder maar ook andere adultbaby's die we kennen die regelmatig in Thailand zijn geweest zeggen dat ze in Thailand al een huisje  kunnen huren voor slechts €50 per week als buitenlander als het voor lange tijd is en ze zeggen allemaal dus kan je nagaan wat voor prijs een Thai betaald namelijk aanzienlijk minder. Ze zeggen ook je hebt daar wel geen kast van een huis of paleis als die van koning Bumibal voor maar je hebt een woning .

Het meest lachwekkende vinden we nog dat de mama doodleuk op haar facebook pagina schrijft als men een donatie doet van $200 dat men een dag in haar nursery mag verblijven heel grappig bedacht door haar of moeten we zeggen heel handig en listig bedacht deze constructie. Want ze kan zelf ook wel bedenken dat geen enkele Thai dit bedrag zal doneren omdat die het geld niet hebben dus is ze aangewezen op de toerist uit met name Amerika, Australië, Canada en Europa die zeker niet voor een verblijf van een nacht bij haar voor een donatie van $200 naar Thailand af reizen omdat de reiskosten aanzienlijk hoger zijn dus een beetje raar en vreemd verhaal wat ze op haar facebook pagina schrijft wat kant nog wal raakt.

Wij van adultbabyspeelparadijs hebben is even zitten uitrekenen wat deze toch wel zielige mama zoal verdiend per jaar als ze iedere dag bezoek van een adultbaby zal hebben namelijk zo een slordige $127.500 daar moet je naar ons idee wel een aardige verbouwing van je huis voor kunnen laten doen in Thailand sterker daar heb je een aardig nieuw huis voor in Thailand.

We weten ook dat deze mama al jaren lang actief is als mama in Thailand omdat ze ook al heel lang actief is op facebook en naar ons idee moet ze in de afgelopen jaren ook al wat geld hebben moeten kunnen sparen omdat haar nursery al heel lang bestaat.

We vinden het dan ook diep triest te noemen dat dit soort bedel praktijken zich voordoen binnen de ab/dl scene op facebook en daarom dat we deze mama oplichter gewoon even  in beeld brengen om de adultbaby scene te waarschuwen voor haar en haar bedel praktijken.