HOME » 027 FACEBOOK EN ADULTBABY'S » Te ziekelijk voor woorden!!!

Sommigen totaal doorgedraaid binnen ab/dl scene op facebook 

Adultbabyspeelparadijs heeft begrip en respect voor ieders belevingswereld als adultbaby of luierliefhebbers zolang dit de fatsoensnormen en de regels van de wet niet overtreed.

Wij lopen al heel wat jaren mee binnen het wereldje dat ab/dl heet en hebben helaas al heel wat weirdo's of gestoorden voorbij zien komen in de ruim 25 jaar dat sommige van onze teamleden al meedraaien dat we best wel wat gewend zijn inmiddels maar het begint er steeds meer op te gelijken dat helaas steeds meer luierliefhebbers maar ook adultbaby's actief op facebook werkelijk helemaal het spoor bijster zijn en totaal doorgedraaid zijn en een toch wel heel erg ziekelijke geest hebben gekregen zullen we maar zeggen en dit vinden wij van adultbabyspeelparadijs zorgelijk te noemen dat een stel imbecielen want een ander woord hebben we niet voor deze werkelijk geesteszieke figuren met een kronkel in hun bovenkamer met hun belevingswereld welke alle normen en waarden te buiten gaat en gewoon ook nog eens schadelijk is voor allen binnen de ab/dl scene welke wel op een verantwoorde manier bezig zijn met het adultbaby en luierliefhebber zijn dus met een belevingswereld welke wel binnen de fatsoen normen en waarden geldt en de regels van de wet niet overtreed. 

We weten allemaal binnen de ab/dl scene dat met name in Amerika en Canada een heleboel zwaar gefrustreerde en geesteszieke figuren rondhangen binnen de ab/dl scene met een belevingswereld die totaal niet thuis hoort binnen de ab/dl scene want het is ronduit zorgelijk te noemen dat deze dwazen alle fatsoen normen en regels van de wet aan hun laar lappen en zich bezig houden met een belevingswereld welke wel heer erg naar pedofilie ruikt en waarmee wij van adultbabyspeelparadijs en met ons het overgrote deel van de adultbaby scene niet mee geassocieerd wil worden.

Ook zagen we dat er dwazen waren en nog zijn met name afkomstig uit Amerika en Canada ook die totaal doorgedraaid zijn in hun belevingswereld die vragen om gebruikte luiers vol met urine en ontlasting hoe geestesziek moet je dan wel niet zijn.

Helaas zien wij van adultbabyspeelparadijs zelf maar ook mama Lisanne dat er ook in Nederland dit soort geesteszieke figuren binnen de ab/dl scene op facebook actief zijn en dit kunnen en mogen we toch wel zorgelijk noemen en zeer kwalijk dat de ab/dl scene dit soort geesteszieke figuren de gelegenheid geeft zich op te houden binnen de ab/dl scene op facebook. Allereerst begrijpen we facebook zelf niet dat die niet optreden tegen deze dwazen maar ook zijn wij van mening dat de ab/dl scene zelf kordaat moet optreden tegen dit soort dwazen. Het lijkt ons niet normaal te noemen dat mama Lisanne destijds benaderd werd door een gek uit Nederland via facebook met de vraag of ze ook gebruikte luiers kon opsturen naar deze persoon omdat hij een voorliefde had om gebruikte luiers van anderen te dragen.

Ook hebben wij zelfs al vernomen via kennissen die actief zijn op facebook buiten de ab/dl scene dat met name moeders die een facebook pagina hebben onder de naam mama en dan hun naam omdat ze met trots de ontwikkelingen van hun baby of peuter willen laten zien aan familie en bekenden via facebook. Dat ze benaderd worden door een of meerdere gestoorden vanuit de ab/dl scene met de vraag of deze gebruikte luiers kan krijgen of zelfs kopen omdat ze een fetisj hebben voor gebruikte baby of kinderluiers. Wij vinden het beschamend en zorgwekkend te noemen dat dit gebeurd dat moeders worden lastig gevallen door een aantal geesteszieke figuren en hier moet meteen een eind aan komen want dit behoort gewoon niet en deze gestoorden behoren gewoon niet op internet thuis en al helemaal niet binnen de ab/dl scene laten we hier tegen optreden en deze dwazen buiten de scene houden met zijn allen.

Wat wij van adultbabyspeelparadijs nog veel zorgwekkender en belachelijker vinden is dat er zelfs binnen facebook een groep uit Nederland actief is welke zich richt op liefhebbers van gebruikte luiers. Wij vragen ons af hoe ziek van geest moet je dan wel niet zijn om zo een groep op te zetten. Maar hoe geestesziek moet je wel niet zijn als daar je interesse naar uitgaat en je aanmeld voor deze groep. In het verleden hebben we op facebook toen we deze groep voorbij zagen komen door een reclame er voor binnen de ab/dl scene ook gezegd dat dit soort rommel en ongein niet thuis hoort binnen de ab/dl scene op facebook en daarop kregen we van een aantal personen enorme kritiek waar we overigens maling aan hebben omdat dit meer laat zien dat deze figuren zelf ook geestesziek zijn als je als adultbaby of luierliefhebber geen afstand neemt van een belevingswereld met door anderen gebruikte luiers want dan zit er naar ons idee toch weel een aardig steekje los in je bovenkamer.

Ook zagen we op facebook afbeeldingen voorbij komen gepost door een Israëliër waarbij een jonge vrouw in luier waarschijnlijk een luierliefhebster met haar baby in luier staat afgebeeld en helaas is dat niet een foto maar een hele foto sessie die we voorbij hebben zien komen gepost door deze randdebiel. We weten niet of het hier gaat om zijn eigen vrouw of vriendin maar vinden het zo en zo al niet gepast dat dit soort beelden überhaupt op facebook staan en noemen dit zorgelijk en zijn ook van mening dit soort rommel behoord gewoon niet thuis op internet en al helemaal niet binnen de ab/dl scene want daar zitten we gewoon niet op te wachten en zorgt alleen maar voor een nog slechtere naam voor adultbaby's en daar hebben we nu net geen behoefte aan. Ook vragen wij van adultbabyspeelparadijs ons af of de mama van  deze baby wel weet waar ze mee bezig is om zich in luier met haar kind in luier te laten fotograferen om vervolgens binnen de ab/dl scene gepost te worden met een zeer grote kans dat figuren met pedofiele gevoelens deze foto's misbruiken voor hun seksuele gerief en daarmee haar kind beschadigd maar ook nog eens de ab/dl beschadigd omdat de scene overspoeld wordt door dwazen met pedofiele gevoelens weg wezen met deze onzin en bannen deze dwazen maar ook de persoon welke deze rommel post op internet en ook melding doen  bij facebook dat ze de persoon kunnen aanpakken en kunnen verwijderen van facebook.

Ook dit is een reden voor adultbabyspeelparadijs en haar teamleden om te zeggen we willen totaal niets te maken hebben met de ab/dl scene op facebook omdat we niet geassocieerd willen worden met deze rommel binnen de scene en nog minder met figuren met een geesteszieke geest welke dit soort rommel posten of meewerken door waarschijnlijk voor geld in luier met hun kind in luier voor de camera te poseren.