AB- Versand een adultbaby webwinkel die je ook kunt bezoeken

AB-Versand gevestigd in het Duitse Delmenhorst nabij Bremen is een van de weinige webshops waar je ook nog eens als adultbaby langs kunt om te kijken, te passen en te kopen. Adultbabyspeelparadijs is een voorstander er van dat men ook langs kan bij een bedrijf welke adultbaby kleding verkoopt omdat we nu eenmaal weten dat in praktijk de kleding er net even anders uit ziet dan op een foto binnen een webshop en we ook weten dat vaak zien in het echt en passen in de meeste gevallen ook is dat men het koopt en we weten ook uit ervaring dat men vaak meer koopt in een winkel dan men eigenlijk van plan was omdat je in eens nog meer leuke en interessante dingen ziet je leuk en mooi vindt. 

Het voordeel van AB-Versand is dat ze ook kleine maten hebben zoals extra smal er handig voor adultbaby's die wat kleiner zijn dan  de doorsnee adultbaby waarbij we dan meteen denken aan Zeeuwsmeisje en Zeeuwsmeisje zegt dan ook wel handig dat je er ook terecht kunt voor een maatje 5xl erg handig voor iedereen die net zo een maatje heeft als onze beheerder en als deze maten nog niet helemaal voldoen is het ook nog eens zo dat men de kleding helemaal op maat maakt voor je ook deze mogelijkheid bestaat bij AB-Versand.

Zowel ABRuud als Zeeuwsmeisje kopen er regelmatig en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en prijs al ze zeggen het kan en mag altijd goedkoper natuurlijk. Maar beiden zeggen dat je goed moet opletten en vooral moet aanschaffen als ze opruiming houden en dat doet AB-Versand al 2 keer per jaar door een koop zaterdag te organiseren waar ze met korting hun kleding en accessoires verkopen maar vaak tussendoor hebben ze ook aanbiedingen op hun website is kwestie van regelmatig rondsnuffelen op hun website zegt Zeeuwsmeisje.

Het assortiment is zeer groot te noemen naast een enorm aanbod aan wegwerp luiers zowel de bekende merken incontinentie luiers hebben ze er ook een zeer ruim aanbod aan adultbaby luiers met een baby of kinderlijker print. Al deze luiers zijn niet alleen per pak te koop maar men kan ze ook per stuk kopen zodat men ze eerst kan uitproberen om te kijken of de luier bevalt om daarna een pak of meerdere pakken aan te schaffen. Ook hebben ze een enorm groot aanbod aan wasbare luiers zowel de luiers die op de markt zijn voor mensen met incontinentie maar ook de wasbare luiers met baby of kinderlijke print welke speciaal voor de adultbaby scene op de markt is. Ook hebben ze een zeer ruim aanbod aan plastic broekjes naast de bekende incontinentie plastic broeken van Suprima hebben ze ook een zeer ruim aanbod plastic broekjes met een baby of kinderlijke print speciaal voor de adultbaby scene. Maar ook aan adultbaby kleding hebben ze een zeer uitgebreid assortiment zoals rompers, pyjama's met en zonder voeten, speelpakjes, slabben trappelzakken en jurkjes. Ook voor spreidbroeken kan je bij hun terecht evenals fopspenen, adultbaby flesjes. Daarnaast hebben ze ook een zeer ruim assortiment aan tijdschriften, boeken en dvd gericht op het adultbaby gebeuren in hun assortiment. Zelfs voor adultbaby meubelen als spijlen ledikantje, commode, box en kinderstoel kan je bij ze terecht. Waarmee adultbabyspeelparadijs zegt een webshop voor adultbaby's waar je eigenlijk alles vindt wat je als adultbaby nodig hebt om weer baby of peuter te kunnen zijn. Zeg maar het warenhuis voor de adultbaby in Europa waar iedere mama of papa slaagt voor haar of zijn baby of peuter en welke iedere adultbaby gelukkig maakt.

Het voordeel van het zeer grote en ruime assortiment aan adultbaby kleding en accessoires is dat men eigenlijk wel iets heeft voor ieders portemonnee en in iedere prijsklasse en mede daar ze een heel grote eigen productie lijn hebben zijn wij van adultbabyspeelparadijs van mening dat ze een absolute meerwaarde voor de adultbaby scene zijn en niet voor niks dat onze teamleden er graag kopen en komen.  

Voor hun die overwegen om eens langs te gaan bij AB-Versand de openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 13.00 uur en op maandag, dinsdag en donderdag middag zijn ze geopend van 14.00 uur tot 18.00 uur. Op ze zaterdag kan je er terecht tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Wil je op een ander tijdstip bij ze langs komen dan dien je via hun website een afspraak te maken met ze. Het adres van AB-Versand is Langenwischstrasse 34-36 in Delmenhorst en dan specifiek Heidkrug heet het gebied binnen Delmenhorst waar ze gevestigd zijn.

Zeker voor hun woonachtig in Groningen en Friesland is Delenhorst niet zo gek ver want de afstand van Groningen stad naar Delmenhorst bedraagt rondom de 170km en een voordeel is dat Delmenhorst direct aan de snelweg van Groningen naar Bremen ligt en in minder dan 2 uur vanaf Groningen stad te bereiken is.

ABRuud zegt wat zeer zeker de moeite waard is om er heen te gaan als ze opruiming houden namelijk 2 keer per jaar te weten meestal beging juni en begin december. Dan houden ze op een zaterdag een hele dag om te komen kijken en te passen en te kopen voorzien van drankjes en hapjes en komen adultbaby's maar ook luierliefhebbers van overal maar voornamelijk Duitsland naar Delmenhorst voor een gezellige dat kijken, passen en kopen en met elkaar kletsen en het is er altijd reuze gezellig zegt onze beheerder die er al een paar keer is geweest een dagje Bremen/Delmenhorst is ook vanaf de randstad te doen zegt hij want voor luttele euro's reis je met de flixbux naar Bremen vanuit Rotterdam, Amsterdam via Groningen de steden waar de directe bus dan ook stopt. Elders op onze website vindt u een verslag van ons van een bezoek aan AB-Versand.