Diaper-heroes de eerste Belgische webwinkel voor de AB/DL scene

Diaper Heroes is de eerste Belgische webwinkel gevestigd in Aarlen gelegen in de provincie Luxemburg van Franstalig België. Via Belgische bezoekers van onze website werden wij gewezen op deze webwinkel en toen wij zowel hun facebook pagina als website bezochten hadden wij van adultbabyspeelparadijs van ja dit is nu een webwinkel waar Vlaanderen en Nederland op zit te wachten en welke iets toevoegt voor de adultbaby scene. Men heeft een eigen productie lijn en dat juichen wij van adultbabyspeelparadijs altijd toe. En daarbij vragen ze ook nog eens normale gangbare prijzen voor hun producten en dat juichen we natuurlijk ook enorm toe als men leuke en schappelijke prijzen hanteert. Dan zal men misschien zeggen hebben jullie dan helemaal geen min punt of kritiek omdat sommigen zeggen dat wij zo enorm kritisch zijn altijd jawel hoor die heeft adultbabyspeelparadijs ook namelijk dat met name adultbaby kleding niet verder gaat dan de maat 3xl waardoor onze beheerder namelijk buiten de boot valt om bij deze webshop te kunnen kopen omdat ze gewoon zijn maat niet hebben. Adultbaby Zeeuwsmeisje zei al een reden te meer dan voor hem om zich aan dieetje van zijn diëtiste te houden dan kan die over een tijdje er gewoon kopen. Onze beheerder zegt daarop als die 2 jaar niet eet past die ook in haar maat luiers zoveel is die dan afgevallen maar we raden hem aan om dat maar niet te proberen. 

Naast Luiers, plastic broekjes, strikslips, rompers, mutsen, kinderlijk ondergoed, fopspenen, baby flesjes vindt men er ook hele leuke en grappige mutsen en petjes voor de adultbaby. Ook verkopen ze verzorgingsproducten zoals luierdoekjes en crème.

Onze teamleden Zeeuwsmeisje en Geldersmeiske hebben er al een en ander gekocht zoals rompers en kinderlijk ondergoed en zijn uitermate tevreden over hun adultbaby kleding, 

Wat wij van adultbabyspeelparadijs helemaal interessant vinden is dat als je voor €89 besteld dat de verzendkosten naar België en Nederland gratis is en dat scheelt toch weer aardig wat geld mede daardoor is diaper heroes naar onze mening ook voor de Nederlandse adultbaby veel interessanter dan de 2 Nederlandse webwinkels welke zelf geen eigen productie lijn hebben en alleen maar artikelen van andere webshops door verkopen aan een hogere prijs wat naar onze mening geen enkele meerwaarde heeft voor de adultbaby scene terwijl diaper heroes wel degelijk iets toevoegt voor de adultbaby scene mede daar ze leuke aparte dingen op de markt brengen die elders niet te koop zijn dus een eigen productie lijn naast dat ze ook artikelen verkopen die elders ook te koop zijn maar daarvoor vragen ze gewone normale prijzen net als elders.

Onze beheerder heeft toen deze webshop bij ons via een Belgische bezoeker van onze website bekend werd telefonisch contact opgenomen mede daar onze teamleden interesse hadden in artikelen van deze winkel maar de Franse taal niet beheersen hadden ze onze beheerder gevraagd om even te vragen. En we vinden het gewoon echt heel netjes en correct te noemen dat de mensen van diaper heroes ondanks dat ze Franstalig zijn echt de moeite doen om in goed Vlaams te communiceren met haar klanten en adultbabyspeelparadijs zegt daar kunnen heel wat anderen in Wallonië een voorbeeld aan nemen.