Fabimonti

Fabimonti is een relatief kleine webshop uit Duitsland die zich richt op mensen met incontinentie maar ook op de adultbaby en luierliefhebbers scene en geven dat ook duidelijk aan op hun website. Zo hebben ze een apart gedeelte voor mensen die incontinent zijn  en waar ze voornamelijk plastic beschermbroeken en luiers aanbieden. Daarnaast hebben ze een gedeelte dat helemaal gericht is op mensen met een fetisj dus de adultbaby's en luierliefhebbers.

We juichen het alleen maar toe dat dit kan dat beide doelgroepen bereikt kunnen worden zonder dat mensen met incontinentie aanstoot behoeven te nemen aan de adultbaby en luierliefhebbers scene daar moeten we ook echt dit bedrijf alle lof voor geven.

Ook dit bedrijf heeft een eigen productie lijn en zijn dus uniek met hun  producten en dat juichen we niet alleen als incontinent patiënt toe maar ook als adultbaby. ABRuud heeft er al eens besteld en zegt heel erg tevreden te zijn over de kwaliteit van zijn plasticbroek  met baby print.

Het assortiment wat men verkoopt bestaat allemaal uit plastic dus broekjes maar ook jurkjes en body's. Nu moeten  we eerlijk bekennen dat wij zelf eigenlijk niks hebben met plastic adultbaby kleding behalve dan de plastic broekjes maar wat we gezien hebben zal het zeker voor mensen die er wel wat mee hebben interessant zijn ook omdat ze lage prijzen hebben in vergelijking met veel andere webshops die ook plastic adultbaby kleding verkopen.

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat ondanks het zeer kleine assortiment wat deze webshop te bieden heeft toch wel een aanwinst is voor de adultbaby scene omdat ze een geheel eigen productie lijn hebben en helaas weten we genoeg webshops gericht op de adultbaby scene die misschien een groter assortiment hebben maar alleen maar producten van anderen door verkopen aan een hogere prijs of gewoon zwart verkopen zoals bij een aantal Nederlandse helaas het geval is.