Pipenini

Pipenini ook wel bekend als Adultbabyshop.eu is een Hongaarse webshop die zich richt op de adultbaby scene. Het is de goedkoopste zo niet een van de goedkoopste leveranciers van adultbaby kleding en adultbaby accessoires daar kunnen we gewoon heel duidelijk over zijn. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment met daarbij een geheel eigen productie lijn. We denken dat we eigenlijk kunnen en mogen zeggen dat deze webshop eigenlijk niet of nauwelijks producten van andere webshops door verkoopt wat we helaas maar al te vaak bij veel webshops gericht op de adultbaby scene zien.

Pipenini of adultbabyshop.eu is vooral binnen de adultbaby scene bekend om spreidbroeken waarover we elders op onze website ook meer informatie zullen geven en met name wijze op het risico dat men als adultbaby deze spreidbroeken veelvuldig draagt. Ook zijn  ze bekend om hun adultbaby tuigjes welke enorm populair zijn onder adultbaby's en gretig aftrek vinden omdat ze een stuk goedkoper zijn  dan elders met name Engeland waar voornamelijk deze tuigjes worden aangeboden maar zeker na de brexit is Engeland totaal niet interessant meer voor Nederlandse en Vlaamse adultbaby's om daar nog te kopen omdat we als adultbaby de brexit ook in onze portemonnee gaan voelen omdat we gewoon invoerrechten gaan betalen op goederen afkomstig uit Engeland.

Onze teamleden zowel ABRuud en ABZeeuwsmeisje zeggen in het verleden er een paar keer adultbaby kleding gekocht te hebben via de webwinkel en zeggen de kwaliteit is goed en degelijk en men heeft het ook best wel snel in huis. Ze zeggen ook dat deze webshop zeer zeker een mooi alternatief is om te bestellen nu na de brexit veel met name Engelse webshops totaal overbodig worden voor de Nederlandse en Vlaamse adultbaby omdat ze gewoon voor ons te duur gaan worden omdat we op bijna alle artikelen meteen even btw en invoerrechten gaan betalen aan de Nederlandse of Belgische staat en het lijkt ons van adultbabyspeelparadijs dus voor de hand liggend dat we gaan zoeken naar goedkopere adressen omdat naar onze mening niemand er zin heeft om de belastingdienst te spekken.