Privatina

Privatina is een Pools bedrijf al denken veel mensen dat het een Duits bedrijf is. Dit misverstand bij velen binnen de adultbaby scene heeft te maken met een aantal redenen namelijk; deze webshop is gevestigd niet zo ver van de Duitse grens in Polen. Daarbij richt het bedrijf zich voornamelijk op de Duitse markt en dan ook nog eens op de eerste plaats als leverancier van aangepaste kleding voor mensen met incontinentie. Daarnaast richten ze zich mede door de enorme vraag vanuit met name de Duitse adultbaby scene voor hun producten en waar men vroeg of de aangepaste kleding voor mensen die het om medische redenen dragen de rompertjes, hansop en pyjama's met voeten of deze ook gemaakt konden worden met een baby of kinderlijke print waardoor Privatina zich ook op deze markt zijn gaan storten. Wat dit bedrijf siert is dat ze duidelijk op hun website aangeven zowel zich te richten op mensen welke de kleding kopen voor medische doeleinden maar ook dat ze zich richten op mensen die het dragen voor een fetisj zoals adultbaby zijn en daarom ook dat men het echt gescheiden van elkaar heeft op de website zo krijgen mensen die kiezen voor de kleding voor medische doeleinden niet het assortiment te zien met een baby of kinderlijke print omdat deze doelgroep daar totaal niet in is geïnteresseerd. Terwijl als men gaat kijken bij het gedeelte voor adultbaby's men zowel de artikelen met een baby of kinderlijke print te zien krijgt alsmede ook de artikelen zonder baby of kinderlijke print zodat men als adultbaby het volledige en complete overzicht krijgt welke men als incontinentie patiënt welke totaal niets heeft met het ab/dl gebeuren dit niet heeft als men kiest voor aangepaste kleding of hulpmiddelen gaat zoeken. Naar de mening van adultbabyspeelparadijs zoals het behoort te zijn dat mensen welke om medische redenen rompers, hansop of eendelige pyjama's met voeten willen aanschaffen niet met producten voor de adultbaby of fetisj scene in aanmerking komen omdat deze mensen daar totaal niets mee hebben en het dus ook niet schadelijk is voor het bedrijf dat ze zich ook richten op een geheel andere doelgroep simpelweg omdat mensen welke niks met fetisj als adultbaby zijn te maken willen hebben er ook niet mee geconfronteerd worden. Uiteraard zullen er ook wel mensen zijn die de aangepaste kleding dragen om medische redenen die als nog ondanks dat ze er niet mee geconfronteerd raken er moeite mee hebben en daarom dus niet bij Privatina kopen ondanks dat het bedrijf keurig netjes de keuze laat aan de klant om te kunnen kiezen waar voor men het wil kopen. Maar we weten  nu eenmaal dat helaas een groot aantal mensen met incontinentie zwaar gefrustreerd zijn dat ze incontinent zijn en de gehele wereld er de schuld van geven en zich daarom enorm afzetten tegen de ab/dl scene en alles wat daar mee te maken heeft . We zullen maar zeggen zielig en bekrompen zo een houding.

We denken ook dat we kunnen en mogen zeggen dat Privatina niet bepaald de goedkoopste is als het gaat om adultbaby kleding daar moeten we gewoon heel eerlijk en duidelijk over zijn. Maar zeggen er ook meteen bij dit heeft een aantal redenen allereerst richt deze webshop zich op de eerste plaats op een geheel andere doelgroep dan adultbaby's en zijn het adultbaby's die hebben gevraagd of de artikelen die verkocht worden ook met een baby of kinderlijke print kan worden gemaakt en aan deze vraag wordt voldaan door Privatina. De mensen welke de producten van Privatina om medische redenen gebruiken stellen veel andere eisen dan de gemiddelde adultbaby namelijk degelijk, goed passend en direct aansluitend over het incontinentie materiaal en vooral niet opvallend. En we weten nu allemaal dat dit soort producten nu eenmaal prijzig zijn doordat het als aangepaste kleding of hulpmiddelen voor mensen met een beperking op de markt wordt gebracht waaraan door met name de Duitse overheid hele strenge eisen aan worden gesteld zoals het veilig voor de gebruiker of drager er van moet zijn. Dit is ook wel logisch en te verklaren deze strenge eisen die men met name in Duitsland stelt want we spreken veelal over kwetsbare mensen zoals bejaarden veelal met dementie maar ook over mensen  met lichamelijke en verstandelijke beperking welke tot deze doelgroep behoren.

Adultbabyspeelparadijs zegt ook dat je dit direct terug ziet aan de kwaliteit van de producten want in het verleden hebben we daar zelf ook wel een en ander besteld met alle tevredenheid en we zeggen bij zowel de neutrale rompertjes welke door het bedrijf body's worden genoemd maar wat maakt het uit hoe men het noemt maar ook bij die speciaal voor de adultbaby scene alsmede andere adultbaby gerichte kleding zien en merken we meteen het verschil in kwaliteit in vergelijking met andere webshops die zich richten op de adultbaby scene en vaak goedkoper zijn maar de kwaliteit vaak ook veel minder is dan die bij Privatina daar moeten we ook gewoon heel eerlijk en duidelijk over zijn.

Ons teamlid Zeeuwsmeisje zegt een sneeuw pak te hebben en die al heel wat jaren te hebben en ze zegt hij is nog even mooi als toen we hem kochten. Hij was best wel prijzig te noemen maar zegt ze je ziet het ook echt terug in de kwaliteit en degelijkheid van het product omdat het allemaal gebaseerd is aan de strenge eisen voor aangepaste kleding voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking zegt ze. Onze beheerder ABRuud zegt ook een aantal neutrale rompertjes of body's zoals ze genoemd worden heeft en zegt ook je merkt echt het kwaliteit verschil veel betere stof en ook veel degelijker dan rompertjes elders maar er hangt ook een fors prijskaartje aan zegt hij. Ook geeft hij aan een tuin pak te hebben van jeans van dit bedrijf en is daar heel erg tevreden over.

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat Privatina zeker iets toevoegt voor de adultbaby scene met name voor hun binnen de scene die naast het adultbaby zijn ook nog eens om medische redenen luiers moeten dragen en op zoek zijn naar goede en degelijke kwaliteit kleding al dan niet voorzien van een baby of kinderlijke print naar gelang of je het ook voor buitenshuis wilt gebruiken. Maar ook voor de adultbaby welke puur voor de lol luiers draagt welke graag degelijke adultbaby kleding wil dragen en daarvoor bereidt is iets meer te betalen dan bij andere webshops vindt hier echt voldoend leuke en mooie dingen. Hun die echt op zoek zijn naar goedkope adultbaby kleding ook omdat ze niet te veel eisen stellen aan de degelijkheid of omdat ze het niet regelmatig dragen zegt adultbabyspeelparadijs dat men beter dan niet bij Privatina kan kijken omdat ze aanzienlijk duurder zijn dan de rest van de webshops maar we zeggen ook voor goede en degelijke kwaliteit betaal je gewoon meer maar je doet er ook gewoon veel langer mee.