Save Express

Save Express is de grootste leverancier van incontinentie luiers in Duitsland en daarnaast een van de grootste zo niet de grootste leverancier van luiers en plastic broekjes voor adultbaby's en luierliefhebbers in Europa. Daarnaast heeft men ook een zeer klein en beperkt assortiment aan adultbaby kleding en accessoires voor adultbaby's  welke bestaat uit rompers, hansosp, pyjama's met voetjes als het adultbaby kleding betreft. Daarnaast leveren ze ook fopspenen en baby flesjes speciaal voor adultbaby's. De nuk 5 een zeer populaire fopspeen onder adultbaby's wordt door dit bedrijf op de markt gebracht.

Save Express welke gevestigd is in Hemdingen iets ten Noorden van Hamburg heeft niet alleen haar webshop maar je kan er ook gewoon langs om je luiers en adultbaby kleding en accessoires te kopen.

Zeker binnen de Nederlandse ab/dl scene is Save Express zeker geen onbekende want velen die hun luiers zelf moeten bekostigen bestellen hier hun luiers omdat ze qua prijs een stuk voordeliger zijn dan elders zeker als het om luiers gaat. Ook weten wij dat veel Nederlanders die plastic broekjes van het merk Suprima gebruiken deze bij Save Express aanschaffen omdat deze gewoon stukken goedkoper is dan de importeur van Suprima in Nederland namelijk de firma Maree. Niet alleen vanuit de ab/dl scene horen we dat dit aanzienlijk scheelt in geld maar zelfs via forums en groepen gericht op mensen met incontinentie horen wij deze berichten en vinden wij het niet zo vreemd te noemen dat men ze gewoon in Duitsland via internet besteld. Ook wij zelf doen de Suprima broeken bestellen bij Save Express omdat we ze als incontinentie patiënt ook niet vergoed krijgen van de zorgverzekeraar al jaren niet dat we geen dief van onze eigen portemonnee zijn natuurlijk en kiezen voor de goedkoopste leverancier.

Ondanks dat Save Express niet gespecialiseerd is in adultbaby kleding zijn ze ook heel erg interessant voor rompertjes mede daar ze ook neutrale rompertjes verkopen dus zonder kinderlijke print naast de rompertjes met baby kinderlijke print speciaal voor de adultbaby scene. We kunnen en mogen gewoon zeggen dat een neutraal rompertje welke bedoeld is op de eerste plaats voor mensen met incontinentie is bij Save Express al te koop voor iets meer dan €20 terwijl in Nederland bij bedrijven welke deze aanbieden als aangepaste kleding en het daarmee als hulpmiddel wordt gezien voor mensen met een beperking of handicap men zo rond de €40 vraagt en we deze ook niet als incontinentie patiënt vergoed krijgen en ze dus zelf moeten bekostigen zijn we net als vele anderen geen dief van onze eigen portemonnee en bestellen we die gewoon in het buitenland omdat ze aanzienlijk goedkoper zijn daar. Maar ook de rompertjes met baby of kinderlijke print speciaal voor de adultbaby scene zijn zeer zeker aan te bevelen en goedkoop te noemen.

Daarnaast is het ook de leverancier van de MedicPro fopspeen bij adultbaby's ook wel bekend als de Nuk 5 welke door hun voor iets meer dan €6.50 per stuk wordt aangeboden terwijl we ze elders al voorbij hebben zien komen voor bedragen van ruim boven de €25 per stuk.

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat Save Express echt iets toevoegt voor de adultbaby scene met name als het om luiers gaat want daarin zijn echt wel zeer goedkoop te noemen en daarbij hebben ze een zeer ruim aanbod maar zeer zeker voor het aanschaffen van plastic broekjes zijn ze zeer interessant te noemen zeker als het gaat om Suprima zijn ze een enorme concurrent voor de Nederlandse importeur van Suprima kunnen en mogen we gewoon zeggen. Wij zeggen ook eerlijk voor adultbaby kleding zijn alleen maar geschikt als je een rompertje of pyjama met voeten wilt hebben want daar zijn ze wel zeer goedkoop mee maar we moeten ook eerlijk zijn echt veel meer dan dit verkopen ze ook niet aan adultbaby kleding mede ook dat Save Express meer een toeleveringsbedrijf is voor incontinentie materiaal en medische hulpmiddelen al meer dan 20 jaar en het adultbaby gebeuren er eigenlijk een beetje bij doet mede ook door de enorme vraag naar met name rompertjes en hansops. Maar het geen wat ze hebben aan kleding voor adultbaby's is leuk en interessant te noemen ook in prijs ondanks dat het assortiment niet echt bepaald heel groot is daar moeten we gewoon heel duidelijk over zijn dat we ze niet kunnen vergelijken met specifieke webshops welke zich alleen maar richten op de doelgroep adultbaby's en daardoor een veel groter en breder assortiment adultbaby kleding hebben in hun assortiment.