HOME » 029 MEDISCHE BEPERKING EN ADULTBABY ZIJN » Weinig respect voor mensen met handicap of beperking binnen de ab/dl scene

Weinig respect voor gehandicapten en mensen met beperking binnen de ab/dl in Nederland merken wij

Niet alleen wij van adultbabyspeelparadijs maar ook heel veel andere adultbaby's met een beperking of handicap waarbij ook incontinentie een rol speelt zien of merken dat er helaas ook binnen de Nederlandse ab/dl scene een aantal dwazen rondhangen welke weinig begrip en respect hebben voor mensen met een beperking of handicap met incontinentie.

Het is natuurlijk gewoon beschamend en respectloos te noemen dat er dwazen zitten binnen de scene die gewoon doodleuk binnen een forum of chat gericht op de ab/dl scene berichten plaatsen van dat ze wel incontinent zouden willen zijn. Wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons werkelijk af op deze personen een kronkel in hun bovenkamer hebben of zelf een zware hersenbeschadiging hebben opgelopen ooit in het verleden en daarom niet weten wat ze zeggen en vooral niet weten waar ze het over hebben.

Twee van onze teamleden hebben dit zelf ook in het verleden gezien en gemerkt en er zelfs melding van gedaan destijds bij een beheerder elders welke zelfs er over zij moet kunnen hoor zo een uitspraak. Adultbabyspeelparadijs is van mening dat het weinig respect toont naar mensen met een beperking of handicap en incontinentie waarvan er velen ook actief zijn binnen de ab/dl scene. Wij vinden het schaamteloos en respectloos dat dit soort uitspraken worden gedaan door bezoekers van websites, forums, chats en blogs binnen de ab/dl gemeenschap. Maar nog zorgwekkender vinden we het dat er helaas beheerders zijn welke daar totaal niet tegen optreden en zelfs niet eens door hebben waarschijnlijk dat ze ook bezoekers hebben welke wegens een beperking of handicap met incontinentie actief zijn binnen de ab/dl scene en zich gekwetst en beledigd voelen door dit soort imbeciele uitspraken door een aantal dwazen dat ze wel incontinent zouden willen zijn.

Allereerst zegt adultbabyspeelparadijs dwazen welke dit soort berichten plaatsen behoren naar onze mening niet thuis binnen de ab/dl scene en dienen gewoon geweerd te worden. We zijn ook van mening dat zeker de adultbaby scene niet op dit soort onzin berichten zit te wachten omdat dit niets bijdraagt voor de adultbaby scene maar nog veel meer dat wij van mening zijn dat het nergens op slaat om andere mensen te gaan zitten beledigen of te kwetsen en al zeer zeker geen kwetsbare mensen met een handicap of beperking.

Ook geeft adultbabyspeelparadijs het advies aan al die gestoorden welke zo graag incontinent willen worden dwaas ga nu eerst eens een maandje meelopen met mensen in de zorg welke dag en nacht zich inzetten voor de zorg aan mensen die niet de keuze hadden en niet de behoefde hadden om incontinent te worden maar het helaas zijn geworden door een ongeval of ziekte. Loop is een maandje mee met deze mensen en zie met je eigen ogen de ellende en schrijnende gevallen waarmee deze mensen de maken hebben die de zorg verlenen maar vraag ook even hoe de patiënt het zelf vindt om incontinent te zijn en vertel daar je verhaal is tegen dat je zo graag incontinent wilt zijn even luisteren hoe of hun reactie daarop is. Waarschijnlijk krijg je te horen dat ze graag met je willen ruilen als dat mogelijk was zodat jouw wens uit komt om incontinent te zijn en dat deze mensen gewoon weer gezond door het leven verder zouden kunnen is ook meteen ieder tevreden gesteld. Maar waarschijnlijk zal je ook van zowel de zorg verlenende als de patiënt het advies krijgen even een psychiater te raadplegen omdat ze twijfelen of je wel bij je volle verstand bent met zo een wens om incontinent te willen zijn.

Beste adultbaby of luierliefhebber stop is met dit soort volledig onzinnige en vooral kwetsende berichten en probeer is hoe moeilijk dat voor velen binnen de ab/dl scene helaas ook is met je volle verstand en niet als een randdebiel berichten te plaatsen binnen de scene waar werkelijk niemand op zit te wachten waarin je gewoon mensen zit te beledigen en te kwetsen welke ook binnen de scene actief zijn en ook het recht hebben om actief te zijn binnen de scene ondanks hun beperking of handicap met incontinentie. Tenslotte is het ook zo dat we geesteszieke figuren met een kronkel in hun hoofd welke zulke onzinnige berichten als dat ze wel incontinent willen zijn spijtig genoeg ook toe laten binnen de ab/dl gemeenschap.