00 HOME » 03 ZELF ACCEPTATIE EN JE DIRECTE OMGEVING » Vertellen aan vrienden en collega's

Vertellen aan vrienden en collega's dat je een adultbaby bent 

Regelmatig zien wij van adultbabyspeelparadijs binnen chats en op forums berichten van adultbaby's waarin ze zeggen dat ze aan vrienden en zelfs collega's willen gaan vertellen dat ze een adultbaby zijn.

Adultbabyspeelparadijs vraagt zich af wat deze adultbaby's daarmee willen bereiken en wij vragen ons ook af wat is het nut en vooral wat is de meerwaarde er van dat je vrienden en collega's dit weten. Wij van adultbabyspeelparadijs begrijpen dan ook niet dat sommigen binnen de scene het ongeveer van de daken willen schreeuwen dat ze adulbaby zijn en gevoelens hebben om zich weer baby of peuter te willen voelen en ook het liefst als baby of peuter behandeld zouden willen worden wetende dat het adultbaby gebeuren een zwaar beladen onderwerp is welke anno 2019 nog grotendeels in de taboesfeer zit en waar zeker van de buitenwereld weinig of geen begrip laat staan respect voor is dat weten we allemaal die actief zijn binnen de ab/dl scene.

Daarom dat wij ons ook afvragen of de personen binnen de scene welke het liefst van de daken zouden schreeuwen dat ze een adultbaby zijn wel begrijpen of beseffen waar ze mee bezig zijn. Wij van adultbabyspeelparadijs hebben zoiets van wat win je er mee naar ons idee totaal niets maar je hebt wel naar ons idee een heleboel te verliezen. 

Allereerst zijn wij van adultbabyspeelparadijs van mening mede omdat bij veel adultbaby's binnen de scene het adultbaby zijn ook gespaard gaat met seks en seksuele handeling dat vrienden en collega's dit niet behoeven te weten omdat naar ons idee hun ook niet vertellen wat hun doen aan seks en seksuele handelingen dit lijkt ons inziens iets privé en waarom zal je dan wel gaan vermelden aan vrienden en collega's dat jij een adultbaby bent leg ons dat eens uit zodat wij het misschien begrijpen en er de meerwaarde van inzien want die zien wij tot op heden totaal niet. Ook al zal je als adultbaby net als onze teamleden beleven zonder seks en seksuele handelingen omdat het je enkel en alleen gaat om het zich weer baby of peuter willen en vooral kunnen zijn dan nog hebben wij zoiets van dat behoeven vrienden en collega's niet te weten omdat dit naar ons idee geen enkele meerwaarde of nut heeft en men een zeer grote kans loopt dat men het toch niet begrijpt maar nog veel erger dat men er totaal geen begrip of respect voor heeft en ook niet voor wil opbrengen wetende dat veel mensen welke zelf niet actief zijn binnen de scene totaal niet met de scene op hebben daarom dat wij het ook sterk afraden om het aan vrienden en collega's bekend te maken dat je deze gevoelens hebt voor het adultbaby zijn.

Adultbabyspeelparadijs begrijpt het enthousiasme van sommige adultbaby's wel maar willen een ieder toch wijzen op de enorme risico's welke het bekend maken van je adultbaby gevoelens aan vrienden maar helemaal aan collega's te weeg kan brengen. Allereerst willen wij een ieder er op wijzen dat vriendschappen door het bekend maken aan vrienden dat je een adultbaby bent er voor kunnen zorgen dat mensen welke niks ophebben met het adultbaby gebeuren en er ook totaal niets mee te maken willen hebben afhaken als vriend en ben je dus een vriend of vriendin kwijt dat lijkt het ons niet waard. Nu horen we sommigen binnen de scene al gelijk zeggen van als ze mij niet accepteren als adultbaby dan is het eigenlijk geen goede vriend of vriendin. Dit vinden wij van adultbabyspeelparadijs wel de meest stomme opmerking allertijden want dit wil zeggen dat jij vindt dat een ieder die niets heeft met het adultbaby gebeuren en er ook niets mee te maken wil hebben maar even het normaal moet vinden dat jij een adultbaby bent en dit dient te accepteren omdat jouw dat beter uitkomt dat lijkt ons enigszins iets te veel gevraagd van je vrienden en zo werkt het niet helemaal moeten we eerlijkheidshalve bekennen. Want jij vindt het noodzakelijk om je vrienden te informeren dat je adultbaby bent en gevoelens hebt om weer baby of peuter te willen zijn en verwacht dat al jouw vrienden staan te juichen en roepen wat leuk we hebben er een baby of peuter bij in onze vrienden kring terwijl ze totaal niets hebben met het adultbaby gebeuren en er ook niets mee te maken willen hebben. Daarom adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om gewoon te zwijgen over je gevoelens voor het adultbaby zijn omdat je daarmee het langst je vrienden behoudt.

Het aan collega's vertellen lijkt ons van adultbabyspeelparadijs wel het stomste wat je kan doen allereerst omdat wij van mening zijn dat ze dat niet behoeven te weten omdat jouw collega's jouw ook niet gaan vertellen wat hun aan seksuele uitspattingen hebben buiten hun werk en daarbij lijkt het ons ook niet zo verstandig zeker niet als je ooit verder wilt bij je baas door promotie te maken. Wij vrezen dat als er maar een iemand is die zijn of haar mond voorbij praat op het werk en je baas te weten komt dat jij adultbaby gevoelens hebt dat je promotie wel kan vergeten omdat je dan zeker niet al te serieus mee genomen wordt door een baas maar we vrezen zelfs dat je mogelijk ook ontslagen wordt dan zal men niet zeggen omdat je adultbaby gevoelens hebt maar dan bedenken ze wel een andere reden om je er uit te werken. Daarom ons advies hou gewoon je mond op je werk over je gevoelens voor het adultbaby zijn dan behoudt je het langste je baan en hebben collega's ook niks om over te kletsen achter je rug.

Daarbij willen wij van adultbabyspeelparadijs er ook op wijzen op het enorme risico van afpersing of chantage door vrienden en collega's als je hun verteld over je adultbaby zijn en voorliefde om weer baby of peuter te willen zijn want je bent vanaf het moment dat je het aan hun verteld enorm kwetsbaar voor dit soort praktijken en helaas gebeuren deze praktijken je zult zeer beslist niet de eerste zijn die het overkomt dat het adultbaby zijn tegen hem of haar wordt gebruikt als afpersing of chantage. Nu horen we sommigen zeggen al weer zeggen van dan doe je toch aangifte bij de politie als ze je afpersen of chanteren. Heel leuk gevonden maar wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons dan af wie bij die blauwpetten gaat vertellen dat hij of zij wordt afgeperst of gechanteerd vanwege dat hij of zij een adultbaby is laten wij het zo zeggen wij vrezen dat niemand binnen de scene dit doet om bij die blauwpetten te gaan vertellen ik wordt gechanteerd en afgeperst door iemand omdat ik een adultbaby ben want wij vrezen dat ze bij de politie niet meer bij komen van het lachen en je zeker niet al te serieus meer nemen. Daarom gewoon dit risico niet lopen dat je afgeperst of gechanteerd word omdat je adultbaby gevoelens heb dus gewoon mond dicht erover tegen vrienden en collega's en het zeker niet van de daken schreeuwen dat je een adultbaby bent lijkt ons daarom het verstandigste.