HOME » 031 WASBARE LUIERS » Aichner

Aichner de wasbare luiers met beschermbroek in een

Aichner is een bekend merk voor wasbare luiers welke er op de markt is voor volwassenen met incontinentie en die ook gebruikt wordt door adultbaby's. Wie de fabrikant precies is en waar deze zit wordt vrij geheimzinnig over gedaan en is eigenlijk niet terug te vinden. Een toeleveringsbedrijf voor incontinentie materiaal in Nederland zegt zelfs dat de firma Maree de fabrikant is iets wat wij van adultbabyspeelparadijs ernstig betwijfelen mede daar dit voor ons ook zeer onlogisch klinkt omdat de prijs bij de firma Maree ver boven de €60 ligt voor zo een luier terwijl deze zelfde luier in Duitsland voor net iets onder de €40 al wordt aangeboden lijkt het ons vrij logisch te noemen dat de firma Maree in Nederland zeer zeker niet de fabrikant van de aichner wasbare luier is maar slechts de importeur voor Nederland zijn ook gezien de naam van de luier lijkt het adultbabyspeelparadijs veel aannemelijker dat deze luier gewoon uit Duitsland komt.

Wij zelf vinden dat de luier met een opvangcapaciteit van 350ml wel heel erg weinig kan opvangen voor een luier al zeggen we het zelf. Men kan het absorptie vermogen verhogen naar 1,5 liter door in de luier een wasbare inlegger te plaatsen maar dan nog zeggen wij dat we de opvangcapaciteit niet echt hoog vinden zeker niet als leveranciers van deze luier in Nederland zeggen dat de luiers bedoeld zijn voor mensen met matige tot zware incontinentie. Dit lijkt ons zelf als incontinentie patiënt en daarnaast adultbaby wel een beetje lachwekkend te noemen mede daar wij ook weten dat de wegwerp luiers voor deze doelgroep aanzienlijk meer opvangcapaciteit hebben namelijk minimaal 3 liter snappen wij niet helemaal de beredenering van leveranciers dat deze luier geschikt is voor mensen met middelmatig of zware incontinentie wel heel erg raar en vreemd te noemen en eigenlijk misleidend te noemen omdat men als zwaar incontinentie patiënt maar ook als adultbaby welke veel plast of meerdere keren in de luier wil plassen of voor de nacht wil gebruiken eigenlijk zeer grote kans heeft dat deze luier gaat lekken omdat die gewoon verzadigd raakt en lijkt ons dat niemand daar op zit te wachten een lekkende luier.

Wij van adultbabyspeelparadijs kletsen niet uit onze nek en het is zeer zeker niet dat we alleen maar producten zitten af te kraken want we spreken uit eigen ervaring met deze luiers uit het verleden omdat 2 van onze teamleden deze luiers in het verleden hebben uitgeprobeerd en beiden zijn tot de conclusie gekomen dat ze totaal niet geschikt zijn voor iemand die veel plast en al helemaal niet geschikt zijn voor de nacht. Sterker nog onze teamleden zeggen dat bij  een flinke plas door een volwassene de kans dat de luier het niet kan opvangen heel groot is.

Daarom dat wij zeggen ondanks dat de luier zeer prettig zit deze luier alleen geschikt is voor adultbaby's welke een luier voor de lol dragen en niet van plan zijn om er meerdere keren in te plassen maar eigenlijk zeker niet geschikt is voor adultbaby's welke ook nog eens incontinent zijn. Maar wie zijn wij van adultbabyspeelparadijs om te zeggen je moet deze luier niet nemen daarin is een ieder geheel vrij in. Wij geven alleen maar onze ervaringen met deze luier hier weer zodat men zelf kan beslissen of men wel of niet deze luier wil aanschaffen.

Wij van adultbabyspeelparadijs adviseren een ieder die deze luier wil aanschaffen om dit te doen via internet in Duitsland omdat het prijs verschil met Nederland ons inziens toch wel een beetje te veel van het goede is namelijk een prijs verschil van zo rond de 50% welke de luier in Duitsland goedkoper is vinden wij een beetje te veel prijs verschil mede ook omdat wij proberen de adultbaby's juist de goedkoopste adressen van leveranciers te geven gaan wij zeker geen Nederlands bedrijf aanprijzen welke bijna de helft duurder is voor we straks weer een of andere droeftoeter hebben die kritiek op onze bevindingen heeft want dan vragen wij hem vriendelijk om het prijsverschil zelf even bij te passen voor de adultbaby's welke besluiten om deze luier aan te schaffen dan zouden we hem zeer erkentelijk zijn in zijn bijdrage aan de adultbaby scene en het instant houden van Nederlandse bedrijven welke luiers  aan een veel te hoge prijs op de markt brengen.

De aichner luier is te verkrijgen in de onderstaande maten met de onderstaande taille maten:

 

Als u deze luier wilt kopen adviseren wij u om dit via save express te doen zij zijn immers de goedkoopste leverancier van deze luier.