HOME » 031 WASBARE LUIERS » Airoliver

Airoliver wasbare luiers voor volwassenen 

Voor deze luier voor volwassenen moet men in Duitsland zijn namelijk bij save express welke deze wasbare luier levert voor een schappelijke prijs van slechts €18,36 wat echt zeer goedkoop is voor een wasbare luier. Verkrijgbaar in de navolgende maten: S = 60-80cm M = 70-90cm L = 80-115cm XL = 95-125cm XXL=110-140cm. Het bedrijf geeft ook aan een maat XXXL te hebben maar daarvan geven ze niet de taille maten maar wij van adultbabyspeelparadijs gaan er van uit dat dit dan tot een taillemaat tot 170cm is.

De exacte opvangcapaciteit van deze luiers is niet bekend wel geeft het bedrijf welke deze luier te koop aanbied aan dat de luiers bestemd is voor mensen met middelmatige tot zware incontinentie. Dus zou die volgens de verkopers meerdere plassen moeten aankunnen. De luier dient gedragen te worden samen met een plastic broekje over de luier.

Wij van adultbabyspeelparadijs vinden dat dit een zeer geschikte luier is voor adultbaby's die een wasbare luier willen tegen een leuke en schappelijke prijs en niet al te veel geld uit willen geven aan luiers.