Drymed luier voor volwassenen ook in Nederland te verkrijgen

Deze luier welke door DryMed Benelux een bedrijf in Nederland op de markt gebracht wordt is niet direct een wasbare luier die een adultbaby snel zal aanschaffen gezien de forse prijs welke deze luier kost want laten we eerlijk zijn een prijs voor een wasbare luier zo tussen de €87 en €110 zullen naar het idee van adultbabyspeelparadijs niet veel adultbaby's over hebben voor hun luier. We zeggen er ook meteen bij dat dit bedrijf zich ook niet richt op de adultbaby scene maar slechts op mensen met incontinentie die opzoek zijn naar een goede en degelijke luier. Toch vinden wij dat we ook deze luier moeten bespreken met name omdat er binnen de adultbaby scene ook veel mensen actief zijn welke incontinent zijn en die net iets hogere eisen moeten stellen aan hun luier dan een adultbaby welke puur voor de lol luiers draagt daar zijn we gewoon heel duidelijk in. De fors hoge prijs voor deze luiers heeft te maken dat de luiers een enorm hoge opvangcapaciteit hebben zeker voor wasbare luiers namelijk tussen de 2200ml en 4800ml afhankelijk van de maat van de luier. Maar wij van adultbabyspeelparadijs zeggen er meteen ook bij dat je deze luiers zeer zeker niet mag vergelijken met de goedkopere op markt zijnde wasbare luiers waarvan vaak niet eens wordt aangegeven wat de opvangcapaciteit is maar ook niet met de dikke wasbare luiers die op de markt zijn speciaal voor de adultbaby scene omdat deze bij lange na niet aan deze opvangcapaciteit komen en het zou daarbij ook appels met peren vergelijken zijn.

Gezien dit bedrijf zich niet richt op de adultbaby scene zullen wij dan ook geen directe link plaatsen naar dit bedrijf ook omdat wij niet weten hoe of hun staan tegen over de adultbaby scene.

Wij kunnen ook aan de adultbaby scene mededelen dat deze luier ook te koop is in Duitsland bij save express welke zich ook richt op de ab/dl scene en welke zelfs nog iets goedkoper is in prijs want hier liggen de prijzen zo tussen de €83 en €96. In prijs scheelt het iets maar eerlijkheidshalve moeten we er dan ook bij vertellen dat het voordeel dan weer op gaat aan de verzendkosten vanuit Duitsland naar Nederland dus qua prijs scheelt het dan nog nauwelijks. Het gaat pas voordeliger worden en je geld besparen als men minimaal 5 luiers of meer af neemt in Duitsland want dan zakt de goedkoopste prijs naar iets minder dan €73 voor de maat smal en tot €81,50 voor de maat large. Bij de maat extra large zien we deze kortingen niet meer terug. Maar wij van adultbabyspeelparadijs verwachten ook niet echt dat er veel adultbaby's zullen zijn die in een keer €350 of meer uit zouden geven buiten de verzendkosten voor 5 wasbare luiers daar zijn we ook gewoon heel eerlijk in omdat het best wel een enorme investering is.

Of men over deze luier nog een plastic beschermbroek moet dragen of dat deze luier reeds voorzien is van een beschermbroek welke aan de luier vast zit zoals het geval is bij de aichner luiers is ons niet bekend omdat daar niet echt duidelijkheid over wordt gegeven op de website van de leverancier iets wat wij van adultbabyspeelparadijs toch wel een beetje jammer vinden dat men dit niet vermeld want het lijkt ons inziens toch wel belangrijk om dit te weten als men deze luier wil aanschaffen. Gezien de forse prijs voor de luiers mag men  bij deze luier inderdaad wl verwwachten dat  de buitenkant van een speciale laag voorzien is  welke geen vocht doorlaat. Maar als wij zo naar de luier op de afbeelding kijken betwijfelen wij dit en hebben we steeds meer het vermoeden dat er over de luier een plasticbroek gedragen moet worden.

De fabrikant zegt ook dat de luier door de enorme dikte niet geschikt is om te dragen onder gewone werkkleding en wij vragen ons dan eigenlijk een beetje af wat het nut dan van zo een luier is er ook vanuit gaande dat de doelgroep waarvoor de luier op de markt is namelijk mensen met zware incontinentie ook hun luier overdag dragen dus onder gewone werkkleding en juist opzoek zijn naar materiaal welke voldoende opvang capaciteit hebben ook overdag en niet alleen voor de nacht. Dit vinden wij van adultbabyspeelparadijs wel een beetje vreemd en merkwaardig dat een fabrikant van wasbare luiers voor volwassenen met incontinentie daar dan geen rekening mee houdt dat de luiers ook onder werkkleding gedragen moeten kunnen worden  en dan het liefst ook nog eens discretie geboden wordt wat zeker voor de doelgroep waarvoor de luiers op de markt zijn zeer belangrijk is.

Qua opvangcapaciteit zijn de luiers uitstekend te noemen alleen de prijs vinden wij zelf wel een beetje aan de prijzige kant te noemen ook als incontinentie patiënt gezien mede daar we weten dat in de regel de zorgverzekeraar wasbare luiers niet vergoed aan mensen met incontinentie al de fabrikant ons doet geloven op haar website dat ze wel door zorgverzekeraar worden vergoed weten wij van adultbabyspeelparadijs mede daar wij zelf ook incontinent zijn dat dit alleen maar gebeurd bij zeer hoge uitzondering zoals allergische reacties bij wegwerpluiers door het absorberende materiaal welke in wegwerpluiers zitten en dan nog moet de ars of specialist een verklaring opstellen waaruit dit zeer duidelijk blijkt alvorens zorgverzekeraar overgaat tot vergoeding van deze wasbare luiers. En daarom dat wij ook sterk het vermoeden hebben als wij zelf als incontinentie patiënt actief in de wereld van het adultbaby zijn al zeggen van deze luiers zijn voor ons een beetje te prijzig dus we schaffen ze niet aan terwijl ze wel voldoen aan de eisen voor onze vorm van incontinentie denken wij dat een adultbaby die niet incontinent is zeer zeker niet bereid is deze forse bedragen te betalen voor een wasbare luier en eerder dan kiest voor een goedkopere wasbare luier omdat daar de opvang capaciteit toch een veel minder belangrijke rol speelt en dus de keuze heeft om voor een goedkopere wasbare luier te kiezen en niet direct is aangewezen tot het kiezen van een wasbare luier met de hoogste absorptie die er op de markt is.