Inotex wasbare luier voor volwassenen

Inotex is een andere luier voor volwassenen die ook in Nederland op de markt is en wordt aangeboden door de importeur voor Nederland namelijk de firma Maree voor een prijs van tussen de €43 en ruim €50 afhankelijk van de maat terwijl wij van adultbabyspeelparadijs deze zelfde luier in Duitsland voor een prijs van slechts €22,90 wat wij zelf een enorm prijs verschil vinden. We vinden het gewoon beschamend en zelfs zorgwekkend te noemen dat een importeur van medische hulpmiddelen winstmarges er op na houdt van meer dan 100%. Want op de eerste plaats zijn deze luiers bedoeld als medisch hulpmiddel voor mensen met incontinentie dat ze daarnaast ook worden gebruikt door sommige mensen als een fetisj artikel wil niet zeggen dat men dan ook maar meteen even fetisj prijzen voor dit artikel moet gaan berekenen in Nederland.

Ongetwijfeld zal er wel weer een of andere droeftoeter zijn die kritiek op ons heeft en zegt dat adultbabyspeelparadijs alleen maar de boel afkraakt. Dan hebben wij een heel goed voorstel aan deze droeftoeter als jij dan zo begaan bent met deze leverancier leg jij dan steeds het enorme prijsverschil bij voor de mensen welke deze luier willen kopen zodat ze hem gewoon in Nederland kunnen bestellen dan zouden we je zeer erkentelijk zijn maar zolang dit niet gebeurd zeggen wij gewoon dat we deze absurd hoge winstmarges voor medische hulpmiddelen door een importeur belachelijk vinden en niet acceptabel vinden niet alleen voor de adultbaby scene waar wij opzoek zijn naar de goedkoopste leveranciers van artikelen voor de adultbaby scene. Maar als incontinentie patiënten welke toevallig ook nog eens actief zijn als adultbaby zeggen wij helemaal dat we het bezopen vinden dat er zulke enorme winsten worden gemaakt op medische hulpmiddelen en stelen dit dan ook aan de kaak en doen daar dan ook melding van op onze website en geven dan ook een negatief advies om bij dit bedrijf te kopen dat lijkt ons vrij logisch toch want wie wil er nu bijna 100% meer betalen voor het zelfde artikel wij van adultbabyspeelparadijs denken geen enkele adultbaby of zien we dat verkeerd.

De Inotex luier die gedragen moet worden met een plastic of rubber beschermbroek heeft een opvangcapaciteit van circa 2.5 liter en als men een extra inlegger er bij doet is de opvangcapaciteit zelfs 3.5 liter en daarmee een uitermate geschikte luier voor de adultbaby scene omdat men er meerdere keren in kan plassen voordat de luier verzadigd is. Ook voor de inleggers geldt een enorm en absurd te noemen prijsverschil tussen Nederland waar deze iets meer dan €22 kost en Duitsland waar deze inlegger slechts €9,90 kost een slordig prijs verschil van bijna 150% wij nemen aan dat we dit toch wel even mogen benoemen dat deze importeur  van incontinentie materiaal in Nederland het toch wel een beetje te bont maakt met zijn prijzen. 

Wij adviseren voor het bestellen van deze luier alsmede de inlegger en de eventuele plasticbroek van het zelfde merk te doen via de Lotties website waar u onder Erwachsene de luiers , inlegger en de plasticbroek voor deze luier terug vindt.

Wij van adultbabyspeelparadijs bevelen deze luier echt aan voor adultbaby's welke de voorkeur geven aan een wasbare luier. De luier is te verkrijgen in de onderstaande maten met de daar bij behorende taille maten.