HOME » 031 WASBARE LUIERS » Luierklemmetjes

Luierklemmetjes

Binnen de adultbaby scene zijn er ook velen die gebruik maken van de ouderwetse wasbare luier welke met veiligheidsspelden worden vastgemaakt. Ik denk dat de oudere generatie waaronder Adultbaby Ruud er mee zijn opgegroeid in het verleden. De jongere generatie adultbaby's zo ook AB Zeeuwsmeisje en ABGeldersmeiske weten waarschijnlijk alleen maar via de adultbaby scene van het bestaan van wasbare luiers maar zijn opgegroeid in het Pamper tijdperk dus de wegwerp luier.

Hun die het tijdperk van wasbare luiers hebben meegemaakt vroeger weten waarschijnlijk uit ervaring wat een ramp met name die veiligheidsspelden waren als ze weer een keer geprikt werden of omdat mama niet oplette of dat de veiligheidsspeld los raakte.

De hedendaagse baby en natuurlijk ook de adultbaby van 2019 heeft het een heel stuk gemakkelijker als die een wasbare luier draagt of wilt dragen want er is een oplossing voor die gevaarlijke veiligheidsspelden namelijk het luierklemmetje. Dit zijn klemmetjes net zoals bij een zwachtel die je om je enkel of pols doet alleen wat groter dan waarmee men  de luier vastmaakt. Ze zijn nu op de markt eigenlijk bedoeld voor echte baby luiers maar zijn ook te gebruiken om adultbaby luiers mee vast te maken want een luier is een luier zullen we maar zeggen en er zijn nu eenmaal kleine en hele grote baby's en peuters die nog een luier nodig hebben dus waarom dan ook niet allemaal dezelfde luier klemmetjes om de luier mee vast te maken.

De klemmetjes zijn te koop bij de betere baby winkels in Nederland en Vlaanderen en kosten zo tussen de € 7 en €10 per pakje van 3 stuks en worden ook op internet te koop aangeboden door diverse baby winkels misschien handig als je ze wilt kopen maar niet een echte baby winkel wilt binnen stappen  om ze te kopen misschien uit schaamte voor je adultbaby zijn. Laten we daar duidelijk over zijn niemand die ziet als je een baby winkel binnenstapt en vraagt om die klemmetjes dat ze voor jouw luiers zijn tenzij je natuurlijk even je luier toont in de winkel of als baby gekleed de winkel komt binnen  stappen van hallo kan je deze baby even aan luier klemmetjes helpen want me luier zakt af.