Omutsu een wasbare luier speciaal voor de adultbaby scene

Omutsu is een merk van wasbare luiers voor volwassenen welke actief zijn als adultbaby. Deze luiers bevatten een baby of kinderlijke print en worden verkocht via save express. De precieze opvangcapaciteit is niet bekend maar de verkoper zegt in de beschrijving van de luier dat deze bestaat uit 3 lagen katoen en bestaat uit maar liefst 6 lagen absorberend materiaal. Wel is het zo dat men over deze luier die klittenband sluiting heeft een plasticbroek moet dragen. De luier is te verkrijgen in de navolgende maten: S/M/L =70-100cm , L/XL/XXL=90-130cm en  XXXL=110-170cm.

De prijs voor deze luiers bedraagt €33,05 en de luier ziet er zo uit en in is in diverse print uitvoeringen te verkrijgen. 

Ook is er een super dikke uitvoering te verkrijgen die nog meer kan opvangen en ook gedragen moet worden met een plasticbroek en de prijs hiervan is €54.

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat dit zeker voor een adultbaby welke een wasbare luier wil dragen  beide een uitstekende luier is welke ook nog eens tegen een redelijke prijs te verkrijgen is gezien de enorme opvangcapaciteit van deze luier.