Abena heeft een zeer ruim assortiment als het om absorberend incontinentie materiaal gaat mede daar niet alle materiaal geschikt is voor de adultbaby scene zullen we ons slechts alleen beperken tot het materiaal welke wel voor adultbaby's bruikbaar is zodat u een goed overzicht heeft en zelf kunt bepalen welke luier het beste bij u past en deze kunt bestellen bij uw leverancier van luiers.

Abena Abri-Form Junior is een slip speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5-15 jaar, maar kan ook worden gebruikt voor heel kleine mensen. Abri-Form Junior is voor kinderen die te groot zijn voor een babyluier, maar te klein voor een product voor volwassenen. De pasvorm is gemaakt op de smalle kinderlijfjes met vaak dunne benen. Dit product heeft een absorptievermogen tot 1500 ml. Verpakking: 32 stuks.

De Abena Abri-Form Premium M1 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Medium en het heeft een opnamecapaciteit van 2000 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. Verpakking: 26 stuks.

De Abena Abri-Form Premium L1 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Large en het heeft een opnamecapaciteit van 2500 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes en iets meer tot de gehele blaasinhoud.Verpakking: 26 stuks. 

De Abena Abri-Form Premium XS2 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Extra Small en het heeft een opnamecapaciteit van 1400 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes en iets meer. Verpakking: 32 stuks.

De Abena Abri-Form Premium S2 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Small en het heeft een opnamecapaciteit van 1800 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes en iets meer.Verpakking: 28 stuks. 

De Abena Abri-Form Premium M2 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Medium en het heeft een opnamecapaciteit van 2600 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. Verpakking: 24 stuks.

De Abena Abri-Form Premium M3 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Medium en het heeft een opnamecapaciteit van 3100 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. Verpakking: 22 stuks.

De Abena Abri-Form Premium L3 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Large en het heeft een opnamecapaciteit van 3400 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes en iets meer tot de gehele blaasinhoud. Verpakking: 20 stuks.

De Abena Abri-Form Premium S4 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Small en het heeft een opnamecapaciteit van 2200 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes en iets meer tot de gehele blaasinhoud. Verpakking: 22 stuks.

De Abena Abri-Form Premium M4 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Medium en het heeft een opnamecapaciteit van 3600 ml, wat staat voor het verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. Verpakking: 14 stuks.

De Abena Abri-Form Premium L4 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Large en het heeft een opnamecapaciteit van 4000 ml, wat staat voor het verlies van de gehele blaasinhoud. Verpakking: 12 stuks.

De Abena Abri-Form Premium XL4 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Extra Large en het heeft een opnamecapaciteit van 4000 ml wat staat voor het verlies van de gehele blaasinhoud. Verpakking: 12 stuks.