HOME » 032 WEGWERP LUIERS » Attends

Attends is een van de bekendere merken in Nederland als het om absorberend materiaal voor mensen met incontinentie gaat welke ook door de adultbaby scene wordt gebruikt. Allereerst kunnen we meteen zeggen en vaststellen dat niet al het beschikbare materiaal dat er op de markt is ook daadwerkelijk geschikt is voor de adultbaby scene en daarom beperkt adultbabyspeelparadijs zich uitsluitend in haar overzicht tot het materiaal wel ook geschikt en bruikbaar is voor adultbaby's om het nog enigszins overzichtelijk te houden mede ook door het enorme aanbod aan materiaal wat er door dit bedrijf wordt aangeboden. De XS, S, M, L en XL staan voor de maat van de luier.

Attends Slip Regular 9 Small biedt optimale bescherming bij zware incontinentie (ook ontlasting). De slip heeft een anatomische pasvorm, en daardoor een comfortabele aansluiting op het lichaam. Opname: 1700 ml. Verpakking: 21 stuks.

Attends Slip Regular 10 L biedt optimale bescherming bij zware incontinentie (ook ontlasting). De slip heeft een anatomische pasvorm, en daardoor een comfortabele aansluiting op het lichaam. Het heeft een opnamecapaciteit van bijna 3.5 liter. Verpakking: 26 stuks.

Attends Slip Regular 9 XS biedt optimale bescherming bij zware incontinentie (ook ontlasting). De slip heeft een anatomische pasvorm, en daardoor een comfortabele aansluiting op het lichaam. Opname: 1,5 liter. Verpakking: 32 stuks.

Attends Slip Regular 9 M biedt optimale bescherming bij zware incontinentie. De slip heeft een anatomische pasvorm, en daardoor een comfortabele aansluiting op het lichaam. Het heeft een opname van ruim 2 liter. Verpakking: 28 stuks.

Attends Slip Regular 9 L biedt optimale bescherming bij zware incontinentie (ook ontlasting). De slip heeft een anatomische pasvorm, en daardoor een comfortabele aansluiting op het lichaam. Het heeft een opname van 2.5 liter. Verpakking: 28 stuks

Attends Slip Regular Plus 10 M is zeer geschikt voor volledige incontinentie (ook ontlasting) en is speciaal ontworpen voor bedlegerige en/of immobiele gebruikers. Attends Slip 10 Regular Plus is verkrijgbaar in drie maten: Medium, Large en Extra Large. Het heeft een opname van 3 liter. Dit product heeft een plastic buitenzijde. Verpakking: 14 stuks.

Attends Slip Regular Plus 10 L is zeer geschikt voor volledige incontinentie (ook ontlasting) en is speciaal ontworpen voor bedlegerige en/of immobiele gebruikers. Hij is verkrijgbaar in drie maten: Medium, Large en Extra Large. Het heeft een opname van bijna 3,5 liter. Dit product heeft een plastic buitenzijde. Verpakking: 14 stuks.

Attends Slip Regular Plus 10 XL is zeer geschikt voor volledige incontinentie (ook ontlasting) en is speciaal ontworpen voor bedlegerige en/of immobiele gebruikers. Attends Slip Regular Plus is verkrijgbaar in drie maten: Medium, Large en Extra Large. Het heeft een opname van ruim 3,5 liter. Dit product heeft een plastic buitenzijde. Verpakking: 14 stuks.

Attends Slip Active is ontworpen voor zware incontinentie. De slip kent een gemakkelijk (2 stappen) fixatiesysteem, en heeft dankzij de anatomische vorm een perfecte aansluiting op het lichaam. Opname: bijna 3 liter. Dit product heeft een plastic buitenzijde. Verpakking: 28 stuks.

Attends Slip Active is ontworpen voor zware incontinentie. De slip kent een gemakkelijk (2 stappen) fixatiesysteem, en heeft dankzij de anatomische vorm een perfecte aansluiting op het lichaam. Het heeft een opname van 3750 ml. Dit product heeft een plastic buitenzijde. Verpakking: 28 stuks.

Attends Slip Regular 10 M biedt optimale bescherming bij zware incontinentie (ook ontlasting). De slip heeft een anatomische pasvorm, en daardoor een comfortabele aansluiting op het lichaam. Het heeft een opname van 3 liter. Verpakking: 26 stuks

Ook heeft Attends de flex model op de markt welke ook een luier model in slipvorm is maar doormiddel van een soort van heupgordel wordt vastgemaakt en wij van adultbabyspeelparadijs deze luier eigenlijk minder geschikt vinden voor de adultbaby scene. Maar wilt u meer weten over dit model dan kunt u daar altijd even naar vragen bij onze teamleden welke u graag verder helpen om de voor u geschikte luier te vinden die aan uw verwachtingen volstaat.