HOME » 032 WEGWERP LUIERS » Beesana

Beesana is een merk van  incontinentie luiers welke ook geschikt zijn voor adultbaby's en daarom dat wij een overzicht geven van de bruikbare luiers voor adultbaby's van dit merk. 

Beesana Superslip Super is een incontinentie luier die te verkrijgen is in de navolgende maten: medium met een taille 80-115cm en large met een taille 115-150cm waarvan helaas de absorptie capaciteit niet bekend is. De luiers zijn per 15 verpakt.

Beesana Superslip Classic is een incontinentie luier die te verkrijgen is in de navolgende maten: medium met een taille 80-115cm en large met een taille 115-150cm waarvan helaas de absorptie capaciteit niet bekend is. De luiers zijn per 20 verpakt.

Beesana Superslip Comfort is een incontinentie luier die te verkrijgen is in de navolgende maten: smal met een taille 50-80cm, medium met een taille 80-115cm, large met een taille 115-150cm en extra large met een taille boven 150cm waarvan helaas de absorptie capaciteit niet bekend is. De luiers zijn per 15 verpakt.

Beesana Superslip Extra is naar ons weten alleen in de maat large te verkrijgen met een taille 115-150cm  waarvan helaas de opvang capaciteit niet bekend is. De luiers zijn per 15 verpakt.

Omdat niet bekend is wat de absorptie capaciteit is raadt adultbabyspeelparadijs aan om te kijken naar het aantal druppels op de verpakking want hoe meer druppels des de hoger de opvang capaciteit is en u aan de hand daarvan de voor u geschikte luier met de juiste opvang capaciteit en dus ook dikte kunt kiezen want hoe hoger de absorptie capaciteit is des de dikker de luier is.