HOME » 032 WEGWERP LUIERS » Little Dreamers en Little Fantasy

Little Dreamers en Little Fantasy adultbaby luiers op de markt

Al enige tijd worden door little for big in Amerika 2 merken luiers op de markt gebracht speciaal voor de adultbaby scene onder de naam little dreamers met een baby of kinderlijke print speciaal voor adultbaby jongens en little fantasy uitvoering is bedoeld voor adultbaby meisjes. De luiers zien er leuk en mooi uit maar we zeggen ook maar meteen dat de prijs er van in Amerika al best vrij fors genoemd mag worden namelijk $37.99 voor een pak van 10 stuks een slordige €33 voor een pak luiers te belachelijk voor woorden zeggen we meteen.

Little for big had ook plannen om ze in Europa op de markt te brengen en dat doen ze ook echter slechts alleen per 2 luiers verpakt voor een prijs van $12,99 een forse prijs voor 2 luiers zullen we maar zeggen nog zo slordige €11,82. We zien dat little for big zelf alleen deze luiers op de markt brengt. Ze zeggen dat ze wereldwijd gratis verzenden bij bestellingen boven de $50 leuk en grappig hoor maar het zijn ook wel rekenwonders daar bij little for big zullen we maar zeggen. Want wij van adultbabyspeelparadijs gaan ze wel even maken deze grappenmakers met hun zogenaamde gratis verzending wereldwijd. Als een pak van 10 stuks $37,99 kost vinden wij het heel vreemd dat als wij 5 x 2 stuks zouden bestellen omdat we niet naar Nederland en Vlaanderen een heel pak kunnen bestellen dat we dan 5 x $12,99 moeten betalen effe rekenen dat is $64.99 ach het scheelt maar een slordige $27 die we meer moeten betalen voor 10 luiers zo lusten wij van adultbabyspeelparadijs ze ook zeg lekker voordoen alsof je gratis verzend maar ondertussen betaald de klant het wel lekker zelf slimme jongens die gasten van little for big. En adultbabyspeelparadijs geeft ze het advies haal die onzin van je website van gratis verzending wereldwijd want dat is gewoon bedrog en valse informatie geven aan de klant.

Daarbij zeggen we ook dat het totaal geen zin heeft om ze bestellen want allereerst wie gaat voor een prijs van omgerekend bijna €6 per stuk 2 luiers bestellen wie is zo gek wij van adultbabyspeelparadijs in ieder geval niet. Maar als je er meer besteld dan weet ook de douane je te vinden want boven de €22 invoer ga je aan hun even aftikken en dan worden de luiers wel in eens heel erg prijzig dus totale onzin deze luiers en maar snel vergeten want dit is voor ons Nederlanders en Vlamingen te belachelijk die prijzen voor een luier meer dan €6 per luier dan heb je naar ons idee een steekje los in je bovenkamer als je daar in trapt. 

Adultbabyspeelparadijs had best deze luiers willen testen maar gezien de absurd hoge prijs en de grote kans dat we lopen dat we bij 2 stuks al invoerrechten moeten betalen mede daar de douane de verzendkosten mee telt op de waarde van de zending vrezen we dat deze grap om ze te testen ons een aardige duit gaat kosten en dat hebben we er echt niet voor over dat we straks op bijna €10 voor een luier uitkomen dat is gewoon weggegooid geld.