HOME » 032 WEGWERP LUIERS » Prevail Bariatric Brief

Prevail Bariatric Brief is een incontinentie luier geïmporteerd  uit de Verenigde Staten voor mensen met een maatje meer zullen we maar zeggen met een taille van maar liefst 94 inch zo een slordige 234cm. ABZeeuwsmeisje lid van ons team zegt daar kan je in kamperen op de camping met een heel gezin zo groot dat die is en vroeg zich af wie er zo dik is dat die deze luier nodig had. Wij adviseerden haar om is te denken aan mensen die hele dag hamburgertjes eten in haar directe omgeving ze wist meteen wie we bedoelden.

Wij van adultbabyspeelparadijs denken zelf dat deze luier in Nederland niet zo veel gekocht zal worden want we denken gezien ook de doelgroep van deze luier namelijk mensen met incontinentie dat een arts of verpleegkundige je wel even het advies geeft om even heel snel te gaan afvallen als je een taille hebt van 234cm lijkt ons niet bepaald gezond.

De opvangcapaciteit van deze luier is helaas niet bekend maar we vermoeden dat dit wel heel veel moet zijn en de luiers zijn verpakt per 10 stuks.