HOME » 033 ZWEM LUIERS

Adultbabyspeelparadijs ziet dat zwemluiers steeds populairder worden binnen de adultbabyscene. Toch willen wij van adultbabyspeelparadijs al deze enthousiasme voor zwemluiers toch een beetje in perken en wel om de volgende redenen namelijk dat deze zwemluiers leuk en grappig zijn  voor een adultbaby maar we zeggen er ook maar eerlijkheidshalve bij dat ze totaal ongeschikt zijn voor hun die alleen maar plassen in hun luier als adultbaby. Want ondanks dat het een zwemluier wordt genoemd vangt deze geen urine op dat komt even hard door de luier heen zetten als water en dat is ook wel logisch en te verklaren. Het zou niet goed zijn als de luier vocht vast zou houden zoals urine want dan zou het ook het water vast houden als je zwemt en dat in de luier komt met als gevolg dat de luier in no time is verzadigd door het vele water in de luier en dus zal klappen en daarom komt vocht als urine of water er gewoon doorheen zetten. Aan de ene kant maar goed ook zullen we maar zeggen want anders heb je grote kans dat je naar beneden gezogen wordt in het water door de enorme hoeveelheid water in de luier.

Het doel van een zwemluier voor volwassenen is om ontlasting op te vangen bij mensen met incontinentie daarvoor zijn ze op de markt gekomen dat is dus een relatief zeer kleine groep mensen met incontinentie. Deze zwemluiers worden dan ook niet gebruikt door mensen die enkel incontinent zijn voor urine omdat ze toch geen effect hebben. Dat is ook de reden dat wij van adultbabyspeelparadijs zeggen voor adultbaby's die luiers voor de lol dragen en het idee hebben om een zwemluier te dragen omdat ze zich dan baby of peuter voelen is gewoon zinloos te noemen als je hem draagt om in te plassen want dat werkt niet en het lijkt ons ook voor de hand liggend dat een adultbaby welke niet incontinent is voor de lol in zijn of haar zwemluier gaat poepen in een zwembad ondanks dat je altijd personen hebt helaas die daar maling aan hebben moedigen wij dit zeer zeker niet aan.

Nu kan je natuurlijk als adultbaby zonder incontinentie voor ontlasting ook zo een zwemluier dragen zonder hem te gebruiken waarvoor die bestemd is maar adultbabyspeelparadijs zegt meteen daarover: inderdaad kan je ze dragen maar we zeggen dat je niet zo een zwemluier kunt dragen zonder daar een boxershort over te dragen of een badpak want het valt meteen op dat het een luier is die je draagt en we weten zeer zeker dat je dan een hoop commentaar krijgt van andere mensen in het zwembad en waarschijnlijk ook van het personeel van een zwembad welke je vriendelijk zullen vragen of je even je zwemluier wat minder opvallend kunt dragen zodat anderen er geen aanstoot aan kunnen nemen. Wij weten als incontinentie patiënt dat men je niet mag weigeren als je een zwemluier draagt als volwassenen maar ze zijn er zeer zeker niet blij mee en adviseren ook om ze niet te dragen in een zwembad tenzij je naar aangepast zwemmen gaat maar zeer zeker niet voor recreatie zwemmen want helaas er heerst nog steeds een enorm taboe op zwemluiers voor volwassenen dat ondervinden onze team leden die ze dragen om medische redenen regelmatig en daarom geven wij het advies als je ze draagt zorg dat je zwemluier voor anderen niet zichtbaar is  of opvalt.