HOME » 033 ZWEM LUIERS » Freestyle

Freestyle zwemluier voor veel te dure prijs op de markt

De onder de naam freestyle zwemluier op de Nederlandse markt zijnde uit Amerika afkomstige zwemluier is al reeds sinds je jaren 90 van de vorige eeuw op de markt en was zeer lange tijd de enige zwemluier die in Nederland werd aangeboden met name door bedrijven die medische hulpmiddelen verkopen. Onze beheerder zegt dat die destijds in de vorige eeuw heeft geïnformeerd naar de prijs en toen echt schrok van de belachelijk hoge prijs voor deze luier namelijk destijds al meer dan 100 gulden. Terwijl deze in de Verenigde Staten rond de $25 koste waarmee maar weer blijkt dat medische hulpmiddelen in Nederland door veel leveranciers en importeurs er van worden gezien als objecten om schandalig hoge winsten op te maken over de rug van mensen welke hulpbehoevend zijn en om medische redenen zo een zwemluier nodig hebben gewoon om van te kotsen zullen wij van adultbabyspeelparadijs dan ook maar zeggen.

Nu anno 2019 zien wij dat deze luier nog steeds op de markt is en wordt aangeboden als medisch hulpmiddel en het moet echt niet gekker worden we zien zelfs dat op de website van de leverancier in Nederland namelijk vivasmedical niet eens een prijs staat vermeld maar dat ze doodleuk hebben neer gezet vraag een offerte aan die denken zeker dat de doelgroep waarop ze zich richten mensen met een handicap of beperking met incontinentie zo gek zijn om daar in te trappen om vervolgens een poot uitgedraaid te worden. Beste leverancier misschien kon je dit vroeger doen omdat Freestyle de enige zwemluier was die in Nederland op de markt was maar nu zijn er geluk diverse andere zwemluiers op de markt van goede kwaliteit en waarvan we al direct op de website de prijs zien en we dus niet zwaar belazerd worden omdat jullie onder de noemer van het zijn medische hulpmiddelen en daarbij denken dat je dan enorme winsten er op kan maken tot wel 5 keer de prijs van wat het in het buitenland komt wat ronduit schandalig te noemen is dat men zoveel winst maakt op artikelen die als medisch hulpmiddel op de markt zijn jullie zouden je moeten schamen voor deze praktijken.

Daarbij kunnen wij ook zeggen dat we freestyle zwemluier alleen maar in de maat medium en large aangeboden zien worden waarschijnlijk ook omdat de meest voorkomende maat is en het best verkoopt terwijl we weten dat ze ook in de maat smal en extra large bestaan.

Maar wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons eigenlijk ook eerlijk af of er heden ten dagen nog wel iemand met ontlasting incontinentie namelijk de doelgroep waarvoor deze luier op de markt is deze zwemluier aanschaft. Allereerst ziet die er weel heel erg uit als een luier niet alleen door die klittenband sluiting waardoor we vrezen dat de doelgroep waarvoor die op de markt is zoiets heeft nee laat maar deze trek ik niet aan een beetje te opvallend allemaal. Waarmee we zeggen deze zwemluier is totaal niet met zijn tijd mee gegaan en daarbij zijn er wel betere op de markt voor deze doelgroep toch kiest voor een iets minder opvallend model dan de freestyle want deze anderen zijn ook nog eens aanzienlijk goedkoper in prijs.

Ook is het zo dat deze zwemluier zeer zeker gedragen dient te worden onder een boxershort of badpak omdat die gewoon veel te opvallend is en men echt op en aanmerking krijgt over deze zwemluier en daar zit je naar ons idee ook niet op te wachten. Ook hebben wij om eerlijk te zeggen twijfels over of als je inderdaad een ongelukje hebt en er ontlasting in deze zwemluier komt dat je wel gegarandeerd bent dat het er niet uit komt zetten omdat die er wel heel erg dun uit ziet allemaal de stof en het ons inziens toch zo moet zijn dat de persoon die hem moet dragen zich er zeker in voelt en zich geen zorgen behoeft te maken dat de luier lekt.