HOME » 036 HOE KOM JE AAN ADULTBABY KLEDING

Hoe kom je aan adultbaby kleding

Een zeer logische vraag die we regelmatig voor bij zien komen binnen de adultbaby scene met name van hun die net hebben ontdekt dat ze adultbaby gevoelens hebben.

Er zijn diverse manieren om aan adultbaby kleding te komen en deze gaan we hier allemaal bespreken:

De meest goedkope manier is nog altijd om het zelf te maken als je een beetje handig bent met de naaimachine dat scheelt je al meteen enorm veel geld. Voor leuke en mooie stof met een baby of kinderlijke print kan je het beste terecht op de grotere markten in de randstad. Bijvoorbeeld de markt aan de Binnenrotte in Rotterdam, de markt aan de Herman Costerstraat in Den Haag of de Albert Cuyp markt in Amsterdam zijn de meest ideale plekken om de stof aan te schaffen. Ook worden er door het gehele land stoffen beurzen georganiseerd waar je leuke en mooie stofjes kunt kopen.

Ben je zelf niet zo handig met een naaimachine dan is er de mogelijkheid om je adultbaby kleding te kopen via internet in speciale webshops die zich richten op de adultbaby scene. Waarvan we meteen zeggen dat je Nederlandse meteen kunt overslaan want deze voegen totaal niets toe voor de adultbaby scene maar veel buitenlandse wel met name degene welke zijn gevestigd binnen de Europese Unie. Landen buiten de Europese Unie zijn totaal niet interessant te noemen om er te bestellen omdat er in de regel enorm hoge invoerkosten bij komen en daarom dat wij het ook sterk af raden om daar te bestellen.

Ook zijn er bedrijven welke aangepaste kleding voor mensen met incontinentie op de markt brengen denk hierbij aan rompertjes, hansop ook wel eendelige pyjama's genoemd welke tegenwoordig ook door veel adultbaby's worden gebruikt. We moeten wel er bij vermelden dat deze kleding niet voorzien is van een baby of kinderlijke print omdat ze van oorsprong voor een geheel andere doelgroep dan de adultbaby op de markt worden gebracht en daarbij zeggen we ook dat deze kleding in de meeste gevallen ook best wel zeer prijzig te noemen is maar de kwaliteit is vaak ook een stuk beter daar moeten we ook gewoon heel eerlijk over zijn.

Wij van adultbabyspeelparadijs krijgen regelmatig berichten van bezoekers met de vraag of wij een goedkoop adres weten voor adultbaby kleding. Hierover kunnen wij het volgende zeggen goedkope adultbaby kleding bestaat gewoon niet daar kunnen we gewoon heel duidelijk in zijn. Mede daarom dat wij ook niet zeggen van je moet daar of daar kopen want een ieder binnen de adultbaby scene heeft een andere smaak en de meeste webshops hebben gelukkig een eigen productie lijn al er helaas ook webshops actief zijn binnen de adultbaby scene welke zelf geen eigen productie lijn hebben en slechts alleen maar producten van andere webshops doorverkopen aan een hogere prijs welke dus eigenlijk niets toevoegen voor de adultbaby scene want wie wil nu meer betalen dan dat noodzakelijk is.

Mede daar we geen enkele binding hebben met leveranciers van adultbaby kleding en dat eigenlijk ook zo willen houden omdat we dan ook kunnen zeggen of we een bedrijf een meerwaarde vinden hebben voor de adultbaby scene of dat men beter dit bedrijf beter maar gelijk kan vergeten omdat ze niks toevoegen voor de adultbaby scene zeggen wij zeer beslist niet van bij welke webshop voor adultbaby kleding je moet kopen daarin laten we de keuze aan de adultbaby. Wel geven wij het advies zeker als je adultbaby kleding helemaal op maat gemaakt moet worden om 1 vaste leverancier te nemen omdat ze dan ook je gegevens bewaren zoals de juiste maat die bij jouw lengte en gewicht past.

Ook zien we dat via Ebay en zelfs marktplaats adultbaby kleding wordt aangeboden en helaas zien wij dat daar ook veel zwarte en illegale handel plaats vindt door bedrijven welke al jaren lang adultbaby kleding en artikelen verkopen zonder factuur en zich voordoen als een particulier of hobbyist die even wat overtollige spullen opruimt. Heel leuk en grappig verzonnen maar als je alle dagen per jaar op deze bronnen adverteert en ook nog vele jaren lang ben je geen hobbyist meer maar gewoon beroepsmatig bezig met zwarte en illegale handel zeker als je ook nog eens levert zonder factuur of btw bon en helaas zien we dit soort bedrijfjes steeds vaker op Ebay en marktplaats. Mede daar je eerst van te voren geld moet overmaken naar ze voor de goederen worden toegestuurd raden we ze ook sterk af omdat je namelijk geen enkel verhaal kan halen als  er iets mis gaat met de leverring van je bestelde goederen en we eigenlijk kunnen zeggen dat je naar je centen kunt fluiten in de meeste gevallen. Want niet voor niets wordt je bij consumenten programma's en oplichting er op gewezen hoeveel oplichters er actief zijn met name op marktplaats.