HOME » 038 LUIERTAS

Nog steeds geen extra grote luier tas op de markt waar incontinentie luiers in passen

Wij van adultbabyspeelparadijs vinden het eigenlijk best wel raar en vreemd te noemen dat er anno 2019 nog steeds geen extra grote luier tassen op de markt zijn waar luiers voor volwassenen met incontinentie in passen zonder probleem want nu nog steeds zien we dat de huidige luier tassen die op de markt zijn bestemd voor baby's en peuters slechts 1 of 2 volwassenen kunnen bergen en dan moet je ze er ook nog eens er inproppen en dan zit de tas echt vol en kan er werkelijk niets meer bij zeker niet als je een grote maat incontinentie luiers gebruikt in de maat large of extra large wordt dat toch wel vrij lastig zullen we maar zeggen.

Adultbabyspeelparadijs weet dat alleen in Nederland al meer dan 1 miljoen mensen zijn met incontinentie en dus dagelijks meerdere keren hun incontinentie luier moeten verschonen en het lijkt ons dan wel heel erg handig om een geschikte tas te hebben om daar luiers en andere verzorgingsproducten die men nodig heeft om de luier te verschonen in kan stoppen. We begrijpen ook dat deze doelgroep volwassenen met incontinentie niet zitten te wachten op een luiertas met een baby of kinderlijke print mede ook omdat deze mensen veelal geen adultbaby gevoelens hebben maar een neutrale luier tas had wel een uitkomst geweest naar ons idee. Mede daar er wereldwijd nog veel meer mensen zijn met incontinentie lijkt ons dat wel een gat in de markt en weten we zeker dat er behoefte voor is en afzet markt. Want nu wordt veelal gebruik gemaakt van een rugzakje maar we zeggen dit is ook niet de ideale oplossing ook al kunnen er wel een paar volwassenen luiers in zo een rugzakje maar de ideale oplossing is het zeker niet maar beter iets dan niets zullen we maar zeggen. Maar het probleem is dat er helaas te weinig opberg vakken in zitten.

We snappen werkelijk niet dat fabrikanten van verschoningstassen voor baby's niet wat slimmer zijn wetende dat er zoveel mensen met incontinentie zijn en niet gewoon een groter neutraal model op de markt brengen of desnoods met een vrolijke print voor deze doelgroep want naar ons idee valt daar echt wel geld mee te verdienen gezien het groot aantal mensen met incontinentie en er nog genoeg mensen zijn binnen deze doelgroep welke een dagje weg gaan waar heen dan ook en dus luiers mee moeten nemen voor onderweg en dan zal zo een tas een welkom iets zijn om hun luiers in mee te kunnen nemen.

Maar ook binnen de adultbaby scene zien en horen wij dat adultbaby's op zoek zijn naar een luier tas waarin hun luiers passen. Nu gebruiken ze veelal een gewone baby luier tas waar eigenlijk weinig of niets in kan is een veel gehoorde klacht. Sommigen kiezen voor een meerlingen luier tas omdat daar iets meer in kan maar het blijft gewoon proppen om de grote luiers voor een adultbaby er in te krijgen en er kan dan echt weinig of niets meer bij in de luier tas. Ook snappen we niet dat webshops welke zich richten op de adultbaby scene daar niet op inspringen en zoiets op de markt brengen. In het verleden was er een Amerikaans bedrijf genaamd for ever a kid welke er een op de markt bracht speciaal voor adultbaby's waarbij de grote luiers gewoon pasten in de tas en men ook nog  rompertjes en andere spullen in de tas kon doen omdat er voldoende ruimte was mede ook omdat de luier tas veel groter was en meer op een soort weekend tas leek ondanks zijn baby of kinderlijke print en uitstraling maar dat vinden adultbaby's juist leuk en grappig.

 

We zeggen er ook maar meteen bij dat de meesten waarschijnlijk het minder leuk en grappig vonden de forse prijs welke destijds voor de hier boven afgebeelde luier tas vroegen namelijk $175 en ons teamlid ABZeeuwsmeisje heeft ooit eens uitgezocht wat haar zo een tas ging kosten met verzending en invoerrechten en ze kwam toen uit op een bedrag van ruim boven de €250 wat naar de mening van adultbabyspeelparadijs ronduit belachelijk is te noemen. 

Heden ten dagen zien we dat Zazzle een webshop welke gepersonaliseerde cadeaus zoals T-shirts, sweaters, mokken, bekers etc. bedrukt nu ook de adultbaby scene heeft ontdekt en ziet dat er flink geld te verdienen valt. Hun brengen tassen en rugzakken op de markt met een adultbaby print er op en verkopen die als luier tas voor de adultbaby scene. Heel leuk en grappig zijn deze tassen en rugzakken maar de prijs is een beetje over dreven te noemen al zeggen we het zelf. Voor zo een rugzak die echt niet groter is dan een normale rugzak die op de markt is wordt maar liefst €147 gevraagd gewoon belachelijk deze prijs omdat er een kinderlijke print op gedrukt is. Voor een luier tas waarvan ze zelf op hun website schrijven dat die gebruikt kan worden voor je laptop in te doen en je schoolspullen maar gewoon niets minder en meer is dan een luier tas vragen ze maar liefst €139 ook hiervan zeggen we gewoon eerlijk een forse prijs voor zo een tas waarbij wij ons afvragen of er daadwerkelijk meer in kan aan luiers en adultbaby spullen. Want naar ons idee ziet hij er echt niet veel groter uit dan een meerlingen luier tas welke ook voorzien is van een baby print maar in prijs aanzienlijk goedkoper is in een baby winkel. We zeggen gewoon heel eerlijk ze zien er echt mooi en grappig uit maar de prijs is gewoon veel en veel te hoog.

iets

Gezien de enorm hoge kosten van deze luier tas en mede daar de verkopers zeggen dat er ook een 15"lap top in de tas past zijn  we is gaan kijken naar de maten 77,42 cm Hoog x 53,34 cm Breed x 22,86 cm Diep. Waaruit blijkt dat de grootste maat luier voor volwassenen er makkelijk in past en je er ook nog wel een rompertje er bij kan stoppen. Maar we zeggen deze tas leuk misschien voor een dagje weg maar zeker niet geschikt voor een heel weekend als er meer luiers en rompertjes mee moeten want we vrezen dat ze niet in de tas passen allemaal.

Ook is het zo dat je ook je eigen afbeelding kunt kiezen om op de luier tas te laten printen doormiddel van een foto toe te voegen aan je bestelling op internet. Ons teamlid ABZeeuwsmeisje zei he tof een eigen persoonlijke luier tas maar toen we haar de prijs noemde was ze meteen wat minder enthousiast want ze dacht al aan een mooie tas met Minnie mouse er op helemaal naar haar eigen ontwerp denken wij.  Tot zelfs een logo van je favoriete luiermerk zou je er op kunnen zetten zegt ABZeeuwsmeisje maar we hebben haar verteld dat dit waarschijnlijk net weer niet kan en mag omdat vaak die logo's van luiermerken beschermd zijn en men deze niet zomaar mag gebruiken voor een luier tas om het daar op of in te verwerken en zeer grote kans dat zazzle dus zegt dat ze dat niet doen omdat ze geen problemen willen met rechtszaken omdat ze een auteursrechtelijk beschermd logo drukken of printen op je tas.

Onze beheerder zegt ik blijf toch maar bij mijn neutrale rugzak voor me luiers mee te nemen als ik onderweg ben want hij zegt ik ga zeer zeker niet te koop lopen dat ik een adultbaby ben door als volwassene met een luier tas met een baby of kinderlijke print over straat te gaan. Ons teamlid ABZeeuwsmeisje zegt dat vindt ik niet eens zo erg maar zegt ik heb ernstige twijfels op deze hele mooie maar super dure tassen veel meer in kan dan in mijn huidige luier tas voor meerlingen met een Minnie mouse print die ook nog eens stukken voordeliger was. Ze zegt daarom adviseer ik gewoon een ieder koop gewoon een meerlingen luier tas die is een heel stuk goedkoper allereerst en met diverse leuke en vrolijk printjes want de tassen welke Zazzle aanbiedt op haar website zijn heel mooi hoor maar de prijs is gewoon veel te hoog.

Onze beheerder zegt en anders gewoon zo een laptop tas kopen daar passen zeker je luiers in en kan je ook nog een rompertje bij doen leuk voor een dagje op stap maar voor langere tijd zo als een weekendje logeren adviseert hij gewoon een weekendtas te nemen omdat daar gewoon veel meer in kan aan luiers en adultbaby kleding.