HOME » 042 ADULTBABY KLEDING VOOR HET EERST GAAN KOPEN

Voor het eerst adultbaby kleding aanschaffen

Wij horen regelmatig van adultbaby's die net zijn begon met het adultbaby zijn de vraag van waar is het beste adres voor mijn adultbaby en wat moet ik eigenlijk allemaal kopen. Daarom proberen wij adultbaby's verder te helpen. Allereerst zeggen wij zeker niet in Nederland want beide bedrijven die zich richten op de adultbaby scene hebben geen eigen productie lijn en het enige wat ze doen is alleen maar artikelen van buitenlandse webshops door verkopen aan een hogere prijs en daarom voegen ze totaal niks toe voor de adultbaby scene. Dus adviseren wij om het gewoon rechtstreeks te kopen bij de bedrijven welke zich richten op de adultbaby scene welke binnen de Europese Unie zijn gevestigd en dus niet bij bedrijven in Amerika, Canada, Australië, Zuid Afrika, China en straks na 31 Oktober 2019 zelfs Engeland omdat je meteen met hoge invoerrechten te maken krijgt als je daar iets besteld en het naar Nederland of Vlaanderen laat verzenden en daarmee komen er dan enorm veel extra onnodige kosten er bij.

Adultbabyspeelparadijs haar teamleden hebben het liefst een adultbaby webshop waar we ook langs kunnen om te zien en te passen wat ze kopen want in het echt zien blijkt meestal het artikel net even anders te zijn dan op een plaatje op een website. Helaas is het zo dat veel adultbaby webshops het helaas niet mogelijk is om even langs te gaan en dit betreuren wij echt. Gelukkig zijn er twee waarvan we weten dat je daar wel langs kunt namelijk diaper-heroes in het Belgische Arlon wat zeker voor mensen welke in het zuiden van Nederland wonen en ook voor Vlamingen niet zo heel ver is om aan te rijden met de auto. Zelfs vanuit de randstad is het aan te rijden naar Arlon. Dan hebben we ook nog een bedrijf in Duitsland zitten genaamd AB-Versand in Delmenhorst in de buurt van Bremen welke ook nog een veel grotere assortiment heeft en zelfs adultbaby kleding op maat maakt. Met name AB-Versand is heel erg interessant te noemen voor adultbaby's welke woonachtig zijn in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel want in ongeveer 2 uur rijdt je van Groningen stad naar Delmenhorst.

Het voordeel is dat je zelf kunt zien wat er aan artikelen zijn het kunt passen en dan kunt beslissen wat je neemt. Het nadeel is dat zegt met name ons teamlid ABZeeuwsmeisje dat je veelal meer koopt dan dat je eigenlijk wilt kopen omdat je zoveel mooie en leuke dingen ziet. En daarom dat onze beheerder zegt dat ligt aan je zelf ABZeeuwsmeisje we begrijpen dat je inderdaad zoveel mooie dingen ziet maar we adviseren toch om daar niet voor te zwichten want dan lopen de kosten behoorlijk op zeker als ze een heel groot assortiment hebben. Daarom adviseert onze beheerder ook bepaal voor je gaat het bedrag dat je wilt uitgeven en neem dit contant mee en laat bankpas thuis neem alleen wat extra geld mee voor te eten en te drinken en voor benzine maar doe het geld voor je adultbaby kleding in een aparte portemonnee zodat je niet in de verleiding komt om meer te kopen dan je eigenlijk zou willen omdat je ondanks de verleiding niet even kan denken weet je wat koop ook maar en je bankpas door de gleuf gaat om te betalen terwijl het eigenlijk niet had gekund de verleiding is namelijk heel erg groot en als je de bankpas thuis houdt kan dat niet gebeuren en het lijkt ons dat je wel zo slim bent om het geld voor benzine, eten en drinken niet uit te geven voor kleding want dan heb je grote kans dat je halverwege moet duwen en barst van de honger en dorst.

Ook adviseren we om van te voren een lijstje te maken van wat je precies wilt kopen tot het bedrag wat je wilt besteden en daarbij te zetten als een bepaald artikel niet op voorraad is welk alternatief je dan neemt zodat je ten allertijden binnen je budget blijft ook.

Dan gaan we nu antwoord geven op de vraag welk kledingstuk is het belangrijkste om te kopen als adultbaby als je net begonnen bent als adultbaby en voor het eerst adultbaby kleding gaat kopen. Allereerst zeggen we dat is op de eerste plaats afhankelijk van je budget dat je te besteden hebt maar we gaan er vanuit als je inderdaad adultbaby kleding gaat aanschaffen en ook nog eens naar zo een adultbaby winkel toe gaat dat men toch ook wel wat te besteden hebt anders loont het niet eens de moeite om er heen te rijden daar kunnen we ook gewoon duidelijk over zijn en is het naar ons idee ook voordeliger om een rompertje gewoon op de gok te kopen en te laten opsturen naar je.

We zeggen als je nog helemaal niks hebt begin dan met een of meerdere rompertjes aan te schaffen en een mooie pyjama met voetjes ook wel hansop genoemd. Dan kunnen we zeggen dan ben je al snel zo een kleine €200 kwijt daar kunnen we gewoon heel eerlijk en duidelijk over zijn. Dit zijn de kledingstukken die je als adultbaby het meest zal gebruiken namelijk. Beschik je over meer geld om te besteden voor je adultbaby uitzet dan adviseren we je om een mooie trappelzak er bij te komen of een leuk speelpakje of jurkje geheel naar je eigen keuze daarvan zeggen we is een kwestie van kijken en  passen en wat je zelf het mooiste vindt.

Ook adviseren we om rustig te kijken en te passen bij zo een adultbaby winkel en we weten uit eigen ervaring dat je ook rustig kunt kijken en passen en zorg dat je een luier draagt als je gaat passen zodat je de juiste maat kiest. Want adultbaby kleding passen doe je nu eenmaal met een luier om lijkt ons ook zeer voor de hand liggend omdat je de kleding thuis ook draagt over je luier dus neem gewoon een luier mee om aan te trekken in de adultbaby winkel om je adultbaby kleding goed te  kunnen passen. 

Vindt je beide adultbaby winkels waar je kunt kijken en passen toch te ver weg dan kan je via internet bestellen bij ze maar we zeggen nogmaals plaatjes op een website zien er in de regel heel anders uit dan vaak de kleding in werkelijkheid is. Ook adviseren wij om thuis een luier om te doen welke je altijd draagt en dan de taille maat op te meten en aan de hand daarvan je kleding te bestellen in de juiste maat.