HOME » 043 TRAPPELZAK

Trappelzak

Van een trappelzak zegt adultbabyspeelparadijs het is een artikel die heel erg handig is voor een adultbaby maar ook meteen van de duurdere artikelen is om aan te schaffen want je moet toch al snel op bedragen rekenen van rond de €90 tot aan €200 voor een trappelzak afhankelijk van de dikte van de stof of misschien beter gezegd een zomer model of een winter model.

Zo weten we dat een zomer model rond de €90 kost maar een winter model zelfs kan oplopen tot een bedrag van rondom de €200 het is maar net wat je er voor wilt uitgeven of hoe groot je budget is om een trappelzak aan te schaffen.

 

We kunnen daarbij vaststellen dat niet iedere webshop welke zich richt op de adultbaby scene ook trappelzakken in zijn of haar assortiment heeft terwijl we van mening zijn dat dit artikel niet mag ontbreken in de uitzet van een adultbaby. Mede daar we geen enkel belang hebben bij welke adultbaby webshop dan ook geven wij geen advies waar je het beste kunt kopen. Ook al omdat we van mening zijn dat smaken verschillen en we niet over iemands anders zijn of haar portemonnee beschikken en dus ook niet weten hoeveel geld iemand te besteden hebben doen we dit zeer beslist niet.

Het enige advies wat wij geven is te zeggen vergelijk goed in kwaliteit maar ook prijs want er is helaas ook heel veel rommel op de markt waar je eigenlijk weinig of niets mee kunt en dat zeggen we ook gewoon heel eerlijk. Het enige wat wij wel zeggen is dat wij zelf  de voorkeur geven voor een trappelzak om deze te kopen bij een adultbaby webshop welke hem helemaal op maat maakt maar daar hangt dan ook wel een prijskaartje aan vast maar dan heb je wel een artikel helemaal naar wens en naar jouw maat want helaas de standaard maten zien we dat deze niet altijd even fijn zijn en lekker zitten en daarom geven wij het advies geef wat meer geld uit mede daar het toch al forse bedragen zijn zodat het helemaal op maat wordt gemaakt en neem het desnoods iets ruimer zodat je er des te langer er mee doet want we zeggen het eerlijk het is toch een vrij fors bedrag wat je uitgeeft voor zo een trappelzak en we zijn van mening dat je er dan ook zo lang en veel mogelijk plezier van moet hebben.