000 HOME » 05 BIJEENKOMSTEN VOOR ADULTBABY'S » AB/DL bijeenkomsten Duitsland

Luierbijeenkomsten in Duitsland 

In het verleden hebben enkele van onze teamleden de vraag gekregen van adultbaby's uit Nederland wat of wij weten van bijvoorbeeld de Duitse adultbaby scene en dan met name of daar ook bijeenkomsten zijn. En wij kunnen ons voorstellen dat met name adultbaby's woonachtig in het grensgebied met Duitsland gezien het feit dat de bijeenkomsten in Nederland allemaal in de randstad plaatsvinden en dat voor velen toch wel een aardig eind rijden is naar de randstad vanuit de diverse grensstreken met Duitsland dat men probeert iets dichter bij huis te vinden en dan eens over de grens gaat kijken.

Wij van adultbabyspeelparadijs kunnen u daar via onze beheerder welke vrij regelmatig in Duitsland komt en ook contacten heeft aldaar het een en ander vertellen over de bijeenkomsten in Duitsland. Allereerst moeten we meteen vermelden dat de meeste bijeenkomsten toch wel wat verder van de Nederlandse grens worden gehouden dan velen misschien vermoeden. De dichtstbijzijnde bijeenkomst waar maandelijks bijeenkomsten plaats vinden is die van Dortmund toch wel een slordige 140km van Arnhem verwijderd. Dan is er ook nog een bijeenkomst die in Bremen wordt gehouden men zou zeggen misschien interessant voor de mensen woonachtig in Groningen en Friesland maar vergis je niet de afstand vanaf Groningen stad is zo een slordige 180km. Naar verluid schijnen er ook nog bijeenkomsten te zijn in het Ruhrgebied namelijk in Duisburg maar of deze bijeenkomst nog bestaat is bij ons niet bekend en zullen proberen dit te achterhalen mede daar de afstand tussen Venlo en Duisburg slechts rond de 50km bedraagt.

Wij van adultbabyspeelparadijs zeggen meteen heb geen al te hoog verwachtingspatroon van deze bijeenkomsten als adultbaby en wel omdat het geen speelmiddagen zijn men er ook niet met een zichtbare luier kan en mag zitten en al helemaal niet als adultbaby gekleed. De reden is dat deze bijeenkomsten voor luierliefhebbers en adultbaby's worden gehouden  in een café of restaurantje waar men zoals men dat in Duitsland noemt een Stamtisch heeft besproken wat eigenlijk neer komt naar het Nederlands vertaald een aparte ruimte voor groepen of vaste bezoekers.

Dan vraag je misschien als adultbaby af wat gebeurd daar dan tijdens zo een bijeenkomst en daar kunnen we gewoon heel luid en duidelijk over zijn eigenlijk niet meer of minder dan alleen maar wat kletsen over het dragen van luiers en het zich weer baby of peuter voelen en vooral contacten leggen om eventueel onderling bij iemand thuis als het klikt tot het spelen van een rollenspel of ageplay te komen en dit gebeurd dan onder het genot van een drankje en een hapje.

De mening van adultbabyspeelparadijs is dan ook dat deze bijeenkomsten dus niet echt interessant te noemen zijn voor de Nederlandse adultbaby die op zoek is naar een plek om te spelen als adultbaby ondanks dat tijdens deze bijeenkomsten ook contacten worden gelegd voor bij iemand thuis te spelen is dit zeer zeker geen garantie dat jij als bezoeker uit Nederland ook daadwerkelijk iemand vind die daar toe bereidt is en ook gezien de enorme afstand die men moet reizen naar de plaatsen waar de bijeenkomsten worden gehouden het dichtst bij Nederland adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om er niet heen te gaan omdat ons inziens het een beetje zonde is om alleen maar een beetje te kletsen over luiers en het zich weer baby of peuter voelen onder het genot van een drankje en een hapje  in de hoop dat je misschien iemand treft die het leuk vindt om een rollenspel of ageplay te spelen met je wetende dat het niet eens zeker is dat je daadwerkelijk iemand treft hier voor omdat deze bijeenkomsten voornamelijk bestaat uit een groep mensen die elkaar al veel langer kennen en het ons inziens vrij lastig is om daar tussen te komen of te geraken daar zijn we gewoon heel eerlijk en duidelijk over.