Op maandag 9 juli zijn AB Geldersmeiske met haar moeder en AB Ruud een dag naar de dierentuin in Rotterdam geweest en hier onder kun je een verslag lezen van deze gezellige dag en vindt je tevens foto's die we gemaakt hebben in de dierentuin.

Nadat ik zelf in mei al naar de woonplaats van AB Geldersmeiske was geweest om haar en haar ouders te ontmoeten en een aantal zaken te bespreken hadden we afgesproken dat ze een keer naar Rotterdam zou komen tijdens de vakantie en op 9 juli is AB Geldersmeiske met haar moeder naar Rotterdam gekomen en hebben we een bezoek gebracht aan de dierentuin.

Rond een uur of half elf stonden ze bij voor de deur en zijn we meteen naar de dierentuin gereden met de auto en zo rond een uur of elf waren we binnen in de dierentuin, We zijn toen eerst even wat gaan drinken want AB Geldersmeiske en haar moeder hadden  een rit van ongeveer 2 uur achter de rug.  We besloten toen om na de koffie en limonade eerst naar het gedeelte te gaan met de haaien en tropische vissen Oceanium geheten  dit was echt heel mooi en gelukkig ook voor mensen in een rolstoel goed toegankelijk. Het is echt heel mooi om onder de haaien en roggen door te lopen en hebben ook heel wat foto's gemaakt daar.

Daarna zijn we gaan kijken bij de ijsberen en de pinguïns vooral bij de ijsberen was het heel druk omdat het die dag zo warm was zocht de ijsbeer verkoeling in het water en dat trok veel bekijks van de bezoekers. De pinguïns was ook heel leuk om te zien.

Daarna zijn we lekker frietjes gaan eten met een kroket die kroket was iets minder want dat was een of andere groente kroket waar geen geur of smaak aan zat wat wel jammer was.

Na de lunch zijn we verder de dierentuin in gegaan en hebben we heel veel andere dieren gezien en zijn we ook in de vlindertuin geweest die was ook heel erg mooi met al die tropische vlinders uit het amazone gebied. De apen vielen wat tegen want die Bokito was volgens ons een dagje uit bij zijn familie want die was nergens te bekennen en liet zich ook niet zien dat vonden we wel jammer dat zijn  familie die ook regelmatig onze site bezoekt dat niet even heeft gemeld dan hadden we niet voor niks gekomen.

We hebben niet eens alle dieren gezien want we wilden nog een bezoek brengen aan een van onze trouwe bezoekers en zijn familie met een hele grote bek maar we zijn helaas niet bij de nijlpaarden gekomen zodat we heer Dunkel niet even gedag hebben kunnen zeggen dat doen we dan maar een andere keer want we gaan zeker nog eens een keer terug naar de dierentuin.