Luierbijeenkomst Den Haag langst draaiende bijeenkomst 

Allereerst wil adultbabyspeelparadijs alle respect uitspreken aan de organisatie van deze bijeenkomst omdat ze de langst draaiende bijeenkomst zijn welke al meer dan 20 jaar bestaat en dat vinden wij toch wel een hele prestatie te noemen.

Deze bijeenkomst welke al reeds eind jaren 90 van de vorige eeuw is gestart destijds door een aantal vaste bezoekers van de oude bijeenkomst  in Rotterdam van de RVSH. De bijeenkomst in Den Haag maakt deel uit van de NVSH en werd tot 2018 gehouden in het pand van de NVSH aan de Groot Hertoginnenlaan. Een naar mijn idee uitstekende locatie  en wel om de volgende redenen. Veel mensen welke net hebben ontdekt dat ze gevoelens hebben voor het adultbaby of luierliefhebber zijn en die de vaak voor het eerst naar een luierbijeenkomst gaan vinden het een enorm moeilijke stap die ze moeten maken om naar zo een bijeenkomst te gaan en dat ik enigszins ook wel te begrijpen. Nu zeg ik er meteen bij dat in het verleden veel luierbijeenkomsten werden gehouden in of op locaties die niet bepaald meteen mensen die het al een moeilijke stap vinden om voor het eerst naar een luierbijeenkomst te gaan over de streep trekken om deze moeilijke stap te maken eenvoudig gezegd omdat de omgeving of locatie niet bepaald uitnodigend was. Hiermee bedoel ik te zeggen dat een bijeenkomst welke bijvoorbeeld worden gehouden in een fetisj café of SM Studio niet bepaald mensen welke het moeilijk vinden om naar een bijeenkomst te gaan direct over de streep trekt om daar naar binnen te gaan. Terwijl ik zelf het gevoel had en ik denk met mij ook mensen welke voor het eerst bij de bijeenkomst aan de Groot Hertoginnenlaan aan kwam dat men gewoon het idee had ergens op visite te gaan waar een feest was omdat het pand er uitzag als een gewoon woonhuis en niet als een sm studio of fetisj café waardoor het naar mijn idee voor veel mensen welke het een moeilijke stap vonden toch iets eenvoudiger was om de eerste stap naar een luierbijeenkomst te zetten. Ook als men binnen kwam had men het gevoel in een huiselijke sfeer of grote woonkamer te zijn i.p.v. van  in een sm studio of fetisj café vol met sm attributen wat naar mijn idee toch veel mensen afschrikt en heeft afgeschrikt.

De sfeer op de oude locatie was er altijd gezellig alleen moet ik er eerlijkheidshalve ook wel meteen bij vermelden dat het ook niet bepaald een speelavond was voor adultbaby's. Want in de tijd dat ik er zelf nog regelmatig kwam was het ook bij deze bijeenkomst helaas alleen maar aan de bar hangen of op de bank hangen onder het genot van een drankje en alleen maar kletsen met andere luierliefhebbers en af en toe een adultbaby. Wat ik ook al bij andere bijeenkomsten heb aangegeven dat is niet mijn voorstelling bij een adultbaby bijeenkomst en ook niet die van vele andere adultbaby's welke opzoek zijn naar een speelavond voor adultbaby's waar men zich weer even helemaal weer baby of peuter kan en mag zijn. En daarom dat ik zelf ook niet meer naar deze bijeenkomst ging.

Ook hoorde ik zelf maar ook mijn moderators bij adultbabyspeelparadijs veel adultbaby's maar ook luierliefhebbers zeggen dat ze wel naar de bijeenkomst zouden willen maar dat het tijdstip waarop de bijeenkomt werd gehouden namelijk op een vrijdagavond niet bepaald de meest gunstige avond was voor velen en al zeker niet als men van bijvoorbeeld van buiten de randstad moest komen was dat best wel vrij lastig zeker als je eerst nog op vrijdag gewerkt hebt en dan naar huis moet om je spullen voor de bijeenkomst op te halen om dan vervolgens af te reizen naar Den Haag. Gelukkig heeft de 0rganisatie van de bijeenkomst waarschijnlijk ingezien dat deze vrijdagavond niet zo heel erg handig was en is men nu naar de 3e zaterdag van de maand gegaan van 19.30 uur tot 01.30 uur.

Ook is de bijeenkomst verhuisd van het NVSH pand aan de Groot Hertoginnenlaan naar Club Ron (Paradise Club) aan de Thomsonlaan 107a. De Entree bedraagt €15 inclusief 2 drankjes te waarde van €2,50.

 Wij van adultbabyspeelparadijs betreuren het dat er voor de nieuwe locatie is gekozen en wel om de volgende reden namelijk dat deze club Ron een BDSM club is en wij vrezen dat de nadruk van deze bijeenkomst steeds meer komt te liggen op de belevingswereld van luierliefhebbers en niet of nauwelijks nog dat er ook aandacht is voor de belevingswereld van adultbaby's en hierdoor eigenlijk geen plek meer is voor adultbaby's omdat ze niet vinden wat ze zoeken tijdens de bijeenkomsten spijtig genoeg.

Heeft u als adultbaby interesse om deze bijeenkomst te bezoeken dan dient u zich eerst aan te melden bij de organisatie van deze bijeenkomst.