Herinneringen aan de luierbijeenkomst in Haarlem

De luierbijeenkomst in Haarlem vond plaats aan het begin van deze eeuw en werd georganiseerd door Roy een luierliefhebber en Ella een adultbaby. Deze bijeenkomst vond plaats in het NVSH gebouw niet ver van het station van Haarlem op een zondagmiddag van 14 tot 19 uur als ik mij niet vergis.

De organisatoren deden er werkelijk van alles aan om er een gezellige boel van te maken maar er kwamen spijtig genoeg heel weinig mensen op deze bijeenkomst af. Ik zelf ben er diverse keren geweest en heb zelfs meegemaakt dat er we met de organisatie er bij daar met 7 of 8 personen zaten met mij zelf er ook nog bij gerekend. Dat is gewoon te weinig bezoekers om zo een bijeenkomst te organiseren en persoonlijk denk ik ook dat de oorzaak van het lage aantal bezoekers te maken heeft met het feit dat deze bijeenkomst in die tijd veel hinder ondervond van het feit dat er op korte afstand van Haarlem 2 andere luierbijeenkomsten waren namelijk de maandelijkse bijeenkomst in den Haag van creché bebe en de bijeenkomt welke toen nog draaide namelijk die in Amsterdam van de AVSH  welke om de 3 maanden plaats vond maar toch naar mijn idee waren er gewoon te veel bijeenkomsten die te dicht bij elkaar in de buurt zaten en de mensen een beetje luierbijeenkomst moe werden zeg maar omdat er teveel waren en ook nog eens te dicht bij elkaar naar mijn idee en dit is naar mijn idee ook de reden dat deze bijeenkomst zo weinig bezoekers trok.

Ondanks de weinige bezoekers was het er wel altijd gezellig maar ook bij deze bijeenkomst was eigenlijk geen middag waar gespeeld werd maar uitsluitend aan de bar werd gehangen of op de bank in de zithoek en ook hier geld voor mij als adultbaby maar ik denk ook voor veel andere adultbaby's die van ver moeten komen niet echt interessant om veel reisgeld en entree te betalen om vervolgens ook nog eens een forse rekening te krijgen van de drankjes tijdens de bijeenkomst omdat het alleen maar aan de bar of op de bank hangen is en drankjes drinken. Dit kan volgens mij nooit de bedoeling zijn van een bijeenkomst voor adultbaby's maar ik kan het mis hebben natuurlijk maar het is niet bepaald mijn idee en belevingswereld welke ik heb als adultbaby als ik naar een bijeenkomst voor adultbaby's ga.