000 HOME » 05 BIJEENKOMSTEN VOOR ADULTBABY'S » Rotterdam 2 (opgeheven)

Herinneringen aan een echte adultbaby bijeenkomst in Rotterdam

Voor deze al lang geleden opgeheven bijeenkomst moeten we terug naar eind jaren 90 van de vorige eeuw. In die tijd had men een televisie programma gepresenteerd door Boudewijn Buch waarin mensen hun seks fantasieën konden laten uitkomen mits dat gefilmd mocht worden en uitgezonden mocht worden. En daar was toen ook een adultbaby binnen de scene bekend als ABMelissa welke de wens had om als baby meisje te worden behandeld door een mama. Nu moet ik er meteen bij zeggen in die tijd waar ik nu over praat had men niet of nauwelijks in Nederland van het adultbaby gebeuren gehoord laat staan dat men ergens terecht kon voor een volledig ingerichte adultbaby kamer in die tijd.

Maar Boudewijn Buch had dan toch een SM Studio gevonden in Rotterdam welke voor die tijd zeer apart en uniek was omdat ze binnen hun studio een aparte ruimte hadden  ingericht als baby kamer voor volwassen die een voorliefde hadden om weer baby of peuter te willen zijn. Tijdens de uitzending kwam de omgeving mij wel heel erg bekend voor en kwam er al snel achter waar deze opname plaats gevonden had en samen met een paar andere adultbaby's die destijds ook op zoek waren naar een plek waar adultbaby behandelingen werden gegeven heb ik destijds mede daar ik regelmatig in de buurt kwam waar de  SM studio gevestigd was en de stoute schoenen aangetrokken en geïnformeerd eerst per telefoon waar men mededeelde dat ik dan maar langs moest komen. Ik heb toen meteen gezegd dat ik dat niet zo zag zitten mede daar ik mij van mening was dat ik er dan ook meteen aan vast zat en dat ik eerst wel eens wilde horen en zien wat men te bieden had en dat men openheid gaf over de prijs want dat vond ik zelf wel het meest belangrijkste ook omdat ik van anderen had gehoord en uit eigen ervaring wist wat voor absurde bedragen er gevraagd werden voelde ik er weinig voor om zo maar even langs te komen en dan meteen er aan vast te zitten dus daar bedankte ik vriendelijk voor en toen bood men mij aan ook omdat ik had gezegd dat ik nog wel meer mensen wist welke belangstelling hadden voor adultbaby sessies over beter gezegd rollenspel of ageplay bood men mij aan op een ochtend even langs te komen bij hun om er over te praten en dat ik met eigen ogen de studio kon zien waarop ik destijds ben in gegaan op dat aanbod.

En inderdaad het was een SM Studio en belde keurig netjes aan en de deur ging open en ik stelde me netjes voor en zei dat ik kwam omdat ik een afspraak had met iemand om te praten over hoe en wat bij een adultbaby sessie en de persoon in kwestie die ook de eigenaresse van de studio bleek te zijn kwam en we gingen rustig zitten praten over hoe en wat en wat de kosten waren per uur destijds 200 gulden voor een uur waarop ik meteen al zoiets had van een forse prijs maar dit niet meteen zei omdat ik mee te weten wilde komen en vooral wilde zien wat men zoal te bieden had dan voor dat forse bedrag. En ik kreeg ook de ruimte te zien waar de adultbaby sessies plaatsvonden namelijk in de kelder van het pand en deze babykamer was redelijk groot niet dat je met een hele groep er kan spelen maar 4 a 5 personen konden er gemakkelijk in terecht. Er stond een adultbaby ledikantje, en een box dus niet een volledig ingerichte adultbaby kamer maar in ieder geval meer dan bij andere sm studio's die ik wel is telefonisch had benaderd en wat ik van andere adultbaby's had vernomen. Dus dat zag er op zicht wel goed uit allemaal alleen de prijs viel mij persoonlijk enorm tegen ook wetende dat dit voor heel veel mensen enorm veel geld is en zeker voor degenen binnen de adultbaby scene welke moeten rondkomen van een WAO uitkering is dat niet of nauwelijks op te brengen en ook wetende dat je in een uur tijd geen rollenspel of ageplay kunt spelen daar heb je gewoon veel meer tijd voor nodig dus eigenlijk onbetaalbaar zo een adultbaby sessie voor mensen binnen de scene met een WAO uitkering. Ik heb toen ook eerlijk gezegd dat zo een adultbaby behandeling niet echt voor iedereen is weg gelegd en ook uitgelegd dat velen binnen de scene welke van een WAO uitkering moeten rondkomen gewoon deze middelen niet hebben om gebruik te kunnen maken van deze diensten terwijl er enorme behoefte is juist bij deze doelgroep binnen de adultbaby scene om als baby of peuter behandeld te worden en dat ik eigenlijk op zoek was naar een speelruimte waar meerdere mensen te gelijk konden spelen dus in groepsverband dus een soort van bijeenkomst maar dan voor adultbaby's.  De eigenaresse begreep wat ik bedoelde en waar ik eigenlijk naar op zoek was en zei je hebt de ruimte gezien en hele grote groepen kunnen daar niet in en daar had ze dus wel een punt. Ze zei maar ik wil het zo met je afspreken als jij 5 mensen weet voor een vrijdag avond te komen spelen van 9 tot 12 uur dan kunnen ze hier komen spelen als adultbaby voor de prijs van 150 gulden per persoon en dan zorg ik dat ik er als mama ben. Ik zei ik zal kijken of ik mensen zo ver krijg om het dan eens in de 3 maanden te organiseren ook gezien de steeds terugkerende kosten zodat een ieder er voor kon sparen en daarmee ging de eigenaresse destijds akkoord.

We zijn toen ook inderdaad van start gegaan ik had er wat reclame voor gemaakt binnen de scene en inderdaad waren er een aantal belangstellenden welke steevast naar deze bijeenkomst kwamen die heel erg gezellig was en na ongeveer 2 jaar is deze studio toen gestopt waardoor ook deze mogelijkheid voor de adultbaby scene wegviel. Ondanks dat hij kleinschalig was had het zeker een meerwaarde voor de adultbaby scene mede daar men de mogelijkheid had om te spelen in een baby kamer al is die dan niet helemaal volledig maar beter iets dan niets zeg ik maar. 

Ik heb gemerkt dat er nog steeds een enorme belangstelling is voor zoiets mits de prijs maar redelijk en betaalbaar is en daarom ben ik nog steeds aan het zoeken naar een geschikte ruimte om zoiets te kunnen te opzetten. Een mama is zeer zeker geen probleem want die heb ik al gevonden maar een geschikte locatie vinden om zoiets op te zetten dat is echt een zeer groot probleem omdat we niet overal zomaar een ruimte kunnen huren om een adultbaby bijeenkomst te organiseren en we dan al snel terecht komen bij sm studio's en clubs die enorme bedragen vragen voor een speelruimte en gezien het beperkt aantal mensen dat er in kan en vooral mag wegens voorschriften van brandweer en zo is het bijna geen haalbare kaart om zoiets op te zetten tegen een prijs die voor een ieder binnen de scene betaalbaar is omdat we met enorme hoge huurprijs te maken krijgen en een mama het ook niet gratis en voor niks doet wat heel begrijpelijk is.