000 HOME » 06 WEBSHOPS ADULTBABY GERICHT

In deze rubriek geven wij informatie en links naar webshops welke zich richten op de adultbaby scene en ook daadwerkelijk iets toevoegen en een meerwaarde hebben voor de adultbaby scene. Wij van adultbabyspeelparadijs hanteert daarin de volgende maatstaven: men moet een eigen productie lijn hebben dus niet alleen artikelen door verkopen van andere webshops zoals wat gebeurd bij enkele Nederlandse webshops die zich richten op de adultbaby scene en vaak ook nog eens aan een hogere prijs dan bij de originele leverancier van de producten. Dit soort webshops voegen dus totaal niets toe. Verder letten wij er op of de webshop redelijke en vooral betaalbare hanteert voor zijn of haar klanten en dat de verzendkosten vanuit het buitenland betaalbaar blijft. Alsmede dat het voor ons zeer belangrijk is dat er een snelle levering van de artikelen is en dat de verzending gebeurd op een discrete wijze zodat buren en postbode niet zien dat het om adultbaby artikelen gaat want het lijkt ons van adultbabyspeelparadijs dat men daar als adultbaby niet op zit te wachten dat je buren of de bezorger van het pakket kan zien dat het om adultbaby artikelen gaat.

We zijn daarom ook zeer selectief in het toevoegen van webshops in deze rubriek en daarom voegen we eigenlijk al geen webshops toe van buiten de Europese Unie. Allereerst heeft men dan in de meeste gevallen te maken met invoerrechten en btw die afgedragen moeten worden aan de douane omdat het bedrag wat belasting vrij ingevoerd mag worden van buiten de Europese Unie zeer beperkt is graag verwijzen wij u voor meer informatie omtrent invoerrechten naar ons artikel daarover op onze website. Een andere reden dat wij geen webshops plaatsen in deze rubriek is het feit dat de verzendkosten vanuit Amerika, Canada, Australië of Zuid Afrika zo enorm hoog zijn ook dat het eigenlijk niet interessant meer is om er iets te bestellen gezien de hoge verzendkosten en de daarbij vaak bijkomende invoerrechten en btw. Daarom dat wij ons slechts beperken tot webshops van binnen de Europese Unie.

Gezien het feit dat per 29 maart 2019 Engeland zoals het er naar uit ziet de Europese Unie gaat verlaten en wij vrezen dat dit gespaard gaat zonder dat er een oplossing is met betrekking tot invoerrechten en douane formaliteiten omdat het dan ook een land van buiten de Europese Unie zal zijn vrezen wij van adultbabyspeelparadijs dat men na de brexit ook aanzienlijk meer gaat betalen voor adultbaby producten afkomstig vanuit Engeland en daarom adviseren wij om ruim voor die tijd nog je bestelling in Engeland te doen voordat er enorm veel extra kosten bij gaan komen door de brexit.