AB- Versand een adultbaby webwinkel die je ook kunt bezoeken

AB-Versand gevestigd in het Duitse Delmenhorst nabij Bremen is een web shop die zich richt op de adultbaby scene. Naast web shop is dit ook een van de weinige waar men als adultbaby ook gewoon langs kan om te kijken te passen en te kopen. Wij van adultbabyspeelparadijs zijn daar enorme voorstanders van dat men bij zo een winkel langs kan en niet via internet hoeft te bestellen omdat wij van mening zijn dat in het echt de artikelen zien het toch net wat anders er uit ziet dan op een foto op een website en het kan bijdragen dat men het artikel wel of niet koopt of toch voor iets anders kiest en in de winkel van AB-Versand is keuze genoeg ze hebben een zeer ruim assortiment met leuke en originele artikelen veel kleding maken ze zelf dus zeer beslist geen bedrijf dat producten die door anderen worden gemaakt even snel doorverkopen met winst wat helaas ook maar al te vaak gebeurd bij web shops die zich richten op de adultbaby scene.

Onze adultbaby's zowel Ruud als Zeeuwsmeisje kopen  er regelmatig omdat AB-Versand ook een van de weinige web shops of winkels is die ook op maat maakt en niet alleen de standaard maten hanteert. Voor Zeeuwsmeisje is dat erg handig gezien haar beperkte lengte en voor Ruud is het handig omdat hij een iets grotere maat nodig heeft dan de gemiddelde adultbaby zullen we maar zeggen, Beiden gaan dan zelf hun kleding uitzoeken en ophalen in Delmenhorst.

Het aanbod van AB-Versand is zeer groot niet alleen diverse merken wegwerp luiers van de bekende merken incontinentie luiers maar ook heel veel luiers speciaal voor de adultbaby scene met een baby of kinderlijke print vindt je er, Ook hebben ze een enorm groot aanbod aan wasbare luier en plastic broekjes. Vooral het aanbod aan adultbaby kleding zoals rompers, pyjama's met voeten of zonder voeten, speelpakjes, slabben, trappelzakken, jurkjes is enorm groot en het lijkt ons onmogelijk dat je als adultbaby hier niet kunt slagen. Ook kun je er terecht voor volwassenen spenen en babyflessen. Daarnaast hebben ze ook nog een enorm aanbod aan boeken, tijdschriften en dvd's gericht op adultbaby's veelal allemaal Duitstalig maar dat lijkt ons logisch omdat het bedrijf nu eenmaal in Duitsland is gevestigd. Daarnaast verkopen ze er ook adultbaby meubels zoals spijlenledikant, commode, kinderstoel, box en hobbelpaard we zeggen er wel eerlijk bij daarmee vinden wij van adultbabyspeelparadijs ze wel een beetje prijzig in vergelijking met een ander bedrijf die ook meubels levert en hebben wij het idee dat ze die zelf ook bij dat andere bedrijf kopen en door verkopen mag natuurlijk maar heeft ons inziens geen enkele meerwaarde. Met hun andere producten zitten ze op normale prijzen en in een prijsklasse naar ons idee voor een ieder waarmee bedoelen van goedkoop tot duur afhankelijk van het materiaal, We zeggen  maar kijk zelf en ervaar zelf of nog beter ga er gewoon een keer langs bij ze om alles met eigen ogen te zien daar.

Voor als je langs wilt gaan hier zijn de openingstijden van maandag t/m vrijdag 9.30 tot 13.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag middag zijn ze ook geopend tussen 14 en 18 uur. Zelfs op zaterdag kan je er terecht namelijk tussen 10 en 13 uur. Wil je op andere tijden langs komen dan dien je een afspraak te maken met ze via hun website.Het adres van AB-Versand is Langenwischstraße 34 - 36, 27751 Delmenhorst, Duitsland.

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening dat dit bedrijf een absolute aanwinst is voor de adultbaby scene en dus een absolute meerwaarde heeft.

Hoe kom je bij AB-Versand vanuit Nederland

We nemen voor het gemak  maar even Utrecht als vertrek punt omdat dit het middelpunt is van  Nederland. Het spreekwoord is er lijden meer wegen naar Rome zo ook naar Delmenhorst maar toch geven we maar een beschrijving met de auto en een per trein dat lijkt ons voldoende.

Met de auto volg je vanaf Utrecht de snelweg via Amersfoort, Zwolle naar Groningen, Vlak voor de stad Groningen volg je de borden voor de A7 en staat Bremen al aangegeven via Nieuwe Schans/Bunde passeer je de Duitse grens en is eigenlijk een rechte weg en op een gegeven moment krijg je dan de afslag Delmenhorst en vanaf de snelweg is het niet zo ver meer rijden naar AB-Versand.

Met de trein is het ook te doen Adultbaby Ruud heeft dat in het verleden diverse keren  gedaan op een dag heen en weer naar Delmenhorst. Het advies is om ruim van te voren de kaartjes te reserveren dan kan je vanuit Rotterdam voor minder dan €60 heen en weer naar Delmenhorst. Adultbaby Ruud zegt dat je gewoon Bremen moet invoeren en via Nieuwe Schans omdat dit het goedkoopste is want via Oldenzaal is het veel duurder zegt hij omdat je dan met ICE trein gaat en je wel €200 kwijt bent. Het reisadvies per trein naar Delmenhorst is de intercity te nemen van Rotterdam via Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Assen naar Groningen daar moet je overstappen op een trein die via Winschoten en Nieuweschans als eindbestemming Leer heeft, Daar moet je weer overstappen op een trein naar Oldenburg waar je vervolgens overstapt op de trein richting Bremen die in Delmenhorst stopt wij adviseren om de stop trein te nemen want die stopt namelijk op een klein station genaamd Heidkrug en dan is het paar minuten lopen naar AB-Versand. We zeggen er meteen bij die trein stopt slechts 1 keer per uur op dat station. Heb je geen stoptrein dan adviseren we je om uit te stappen op station Delmenhorst en dan met de bus verder te gaan die of bij station Heidkrug stopt en het stukje lopen is of de bus die eigenlijk bijna voor de deur stopt van AB-Versand even aan de chauffeur van de bus vragen het is ongeveer iets meer dan 15 minuten met de bus van af station Delmenhorst en van station Heidkrug is het minder dan 5 minuten lopen naar AB-Versand We zeggen er wel bij dat de reistijd Rotterdam naar Delmenhorst met de trein ruim 7 uur bedraagt dus je bent wel lang onderweg maar je moet er iets voor over hebben zeggen we maar en de treinrit is wel heel erg mooi zegt AB Ruud. 

Tegenwoordig rijden er ook flix bussen naar Bremen vanuit Nederland waar je voor minder dan €25 enkele reis via Amsterdam Sloterdijk en Groningen naar Bremen wordt gebracht met een reistijd vanuit Amsterdam van ongeveer 5 uur.