Cosy 'n' Dry

Cosy 'n' Dry is een van de grotere zo niet grootste webshops in het Verenigd Koninkrijk die zich richt op de adultbaby scene en heeft vele klanten van over de gehele wereld vanuit de adultbaby scene.

Als je hun website bekijkt zie je meteen dat ze een zeer uitgebreid assortiment hebben naast hun gewone assortiment voor de adultbaby's hebben ze ook een apart assortiment voor een veel kleinere groep binnen de adultbaby scene namelijk sissy baby's een aparte stroming binnen de scene waarover we het elders op onze website over gaan hebben.

Ook hier valt meteen op dat alle producten  die men verkoopt uniek zijn en dus door hun zelf worden vervaardigd en dat juichen we alleen maar toe omdat we niet bepaald zitten te wachten op een bedrijf dat alleen maar artikelen door verkoopt van anderen aan een veel hogere prijs. Dit is zeker niet het geval bij deze webshop. Sterker nog ze hebben  hele unieke artikelen voor de adultbaby scene welke we nog niet elders zijn tegen gekomen wat dacht u van speciale schoenen voor adultbaby meisjes. 

Het assortiment bestaat uit allerlei baby kleding en artikelen in volwassene grote en wij  van adultbabyspeelparadijs durven bijna wel te zeggen dat je bij deze webshop echt alles kan vinden voor een adultbaby van badstof luiers en plastic broekjes tot aan rompers, speelpakjes, jurkjes, trappelzakken en pyjama's voor zowel baby's als peuters binnen de adultbaby scene.

Onze adultbaby's hebben hier ook al inkopen gedaan en zijn heel erg tevreden over dit bedrijf en zeggen het is wel te hopen nu de Brexit een feit is en bijna zo ver is dat Engeland er uit is, Dat er wel een goed regeling komt over goederen die vanuit het Verenigd Koninkrijk komen naar Nederland dat daar niet in eens een hoge heffing op komt net als met andere goederen van buiten de Europese Unie want dan wordt het wel heel erg lastig om nog leuke kleding te kopen daar.

Wij van adultbabyspeelparadijs vinden deze webshop een absolute aanrader en meerwaarde hebben voor de adultbaby scene en hopen inderdaad dat er een goede regeling komt voor de invoer van goederen uit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland omdat we er graag kopen en ze hele mooie artikelen hebben.