Pipenini

Pipenini ook wel bekend als Adultbabyshop.eu is een Hongaarse web shop die zich richt op de adultbaby scene. Het is ook een van de goedkoopste of misschien wel de goedkoopste web shop die zich richt op adultbaby's en luierliefhebbers.

Ze hebben een heel breed assortiment aan kleding in zowel lak, satijn, leer, plastic als stof dus voor een ieder wat wils. Ze zijn vooral bekend om de spreidbroeken welke binnen de adultbaby scene enorm populair zijn elders op onze website gaan wij dieper in op de spreidbroeken. Ook verkopen ze tuigjes voor adultbaby's en mogen we gerust zeggen daar zijn ze wel erg goedkoop in als we hun prijzen vergelijken met die  van Engeland waar normaal veel van deze tuigjes voor de adultbaby scene worden gemaakt.

Als je hun website van de web shop bekijkt die zowel in het Engels als Duits is valt meteen op dat het een web shop is met een geheel eigen lijn aan artikelen alles maken ze zelf en is daar door uniek. Zowel Adultbaby Ruud als AB Zeeuwsmeisje zeggen er in het verleden er gekocht te hebben  en zijn tevreden  over de kwaliteit voor de relatief lage prijs die men moet betalen bij dit bedrijf.

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn dan ook van mening dat dit bedrijf een absolute aanwinst is en een meerwaarde heeft voor de adultbaby scene ook al door de relatief zeer lage prijzen bij dit bedrijf is het naar onze mening voor bijna iedere adultbaby mogelijk om zijn of haar fetisj te beleven.