Privatina

Privatina is een Poolse webshop al veel mensen denken dat het een Duitse is omdat hun website in het Duits is. Het zit namelijk zo dit bedrijf is net over de Poolse grens gevestigd in een klein stadje en in ook een webshop.

Dit bedrijf zegt zich niet alleen op mensen met incontinentie te richten door het aanbieden van aangepaste kleding als rompers en hansops maar zegt ook zich te richten op mensen met een fetisj zoals luierliefhebbers en adultbaby's en vooral voor adultbaby's hebben ze een heel ander aanbod dan voor mensen met incontinentie en heel netjes staan deze twee overzichten met aanbod van hun producten op hun website apart vermeld zodat mensen met incontinentie niet direct met de adultbaby scene in aanmerking komen en dat kunnen we alleen maar respecteren en er vol lof over zijn want zo behoord het te zijn. Je kan naar ons idee als webshop best op beide doelgroepen richten maar moet wel zorgen dat mensen die aanstoot nemen aan luierliefhebbers en adultbaby's dan ook niet het aanbod te zien krijgen wat voor die scene bedoeld is en dat doet Privatina heel goed moeten we zeggen. Daarbij moeten we ook meteen vermelden dat wij ook het idee hebben dat in Duitsland mensen met incontinentie veel minder problemen met de adultbaby en luierliefhebbers scene hebben dan in Nederland we kunnen het mis hebben maar het is wel zo als het bij ons overkomt en denk dat ook de netje en vooral eerlijk en openheid van een bedrijf als Privatina zoals op hun website daaraan bijdraagt.

We moeten zeggen Privatina is niet bepaald de goedkoopste maar wat ze leveren is  van zeer goede en degelijke kwaliteit en dat weten we uit ervaring omdat we zelf regelmatig spullen bij ze besteld hebben die we ook nog eens heel snel in huis hadden.

Het assortiment van Privatina bestaat uit rompers die ze netjes voor  mensen met  incontinentie body's noemen uit aangepaste pyjama's voor mensen met incontinentie vaak bestaande uit een geheel. Maar voor de adultbaby scene hebben ze naast rompers, hansops, speelpakjes , pyjama's met voeten ook jurkjes en zelfs kleding voor buiten zoals sneeuwoveral. Het valt meteen op dat dit bedrijf de kleding zelf ontwerpt en maakt en het niet zo een webwinkel is die alleen maar producten van anderen door verkoopt. Voor ons heeft Privatina een absolute meerwaarde voor de adultbaby scene ondanks de hoge prijzen brengen ze wel mooie en unieke dingen op de markt met een uitstekende kwaliteit en aan goede en degelijke kwaliteit hangt nu eenmaal een prijskaartje die het naar ons idee meer dan waard is.