Save Express

Save Express is de grootste leverancier van incontinentie materiaal in Duitsland en daarnaast een van de grootste leveranciers in Europa voor de adultbaby en luierliefhebbers scene voor luiers, plastic broekjes en een beperkt assortiment aan  adultbaby kleding welke voornamelijk bestaat uit rompers, hansops en pyjama's. Daarnaast is het ook de leverancier van de bekende Nuk5 medische spenen voor volwassenen. Naast een webshop kun je ook gewoon terecht bij dit bedrijf welke gevestigd is in Hemdingen wat ten Noorden van Hamburg ligt.

Zeker voor adultbaby's in Nederland welke hun luiers niet wegens incontinentie via de Nederlandse zorgverzekeraar vergoed krijgen is het heel interessant om hun luiers bij save express te bestellen omdat ze naast een enorm groot aanbod aan diverse merken ook nog eens de goedkoopste zijn binnen Europa want ze zijn echt heel scherp met hun prijzen. En wij van  adultbabyspeelparadijs durven te zeggen zeker als je een paar pakken luiers te gelijk besteld dan kan dit echt heel veel geld schelen. Maar ook voor plastic broeken zijn ze heel erg interessant te noemen en  dan hebben we het over de broeken van het merk Suprima welke in Nederland ook op de markt is maar gewoon stukken duurder is en daarom adviseren wij van adultbabyspeelparadijs aan iedereen om de Suprima plastic broeken te kopen in Duitsland bij save express want dat doen we zelf ook mede omdat we ze als incontinentie patiënt toch al jaren zelf moeten betalen omdat de zorgverzekeraar ze niet meer vergoed.

Ook voor rompers zijn ze zeer interessant te noemen omdat ze behoren tot de goedkoopste zeker als het om neutrale rompers gaat die we zelf interessant vinden vooral voor mensen met incontinentie binnen de adultbaby scene die een romper over hun luier willen dragen of misschien beter gezegd moeten dragen over hun luier ook buitenshuis en niet zo een opzichtige romper met een baby of kinderlijke print willen want voor iets meer dan €10 koop je bij hun al een neutrale romper voor volwassenen.  Maar ook voor rompers met een baby of kinderlijke print als je heel goedkoop uit wilt zijn adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om ze bij hun te bestellen we zeggen er wel eerlijk bij ze zijn vrij dun de rompers je moet deze rompers eigenlijk zien als medisch hulp middel en niet als fetisj kleding welke vaak van dikkere stof wordt gemaakt maar waar meteen ook een fors hoger prijskaartje aan hangt.

Wij van adultbabyspeelparadijs vinden save express een absolute aanwinst voor de adultbaby scene ondanks ze maar een beperkt assortiment aan adultbaby kleding hebben. Maar zeker voor luiers zijn ze super interessant te noemen ondanks dat wij er zelf nog nooit luiers hebben besteld omdat al onze adultbaby's hun materiaal via de zorgverzekeraar vergoed krijgen en wij nu eenmaal niet in het buitenland mogen bestellen om ze vergoed te krijgen. De spenen en flesjes voor adultbaby's alsmede de rompers zijn gewoon goed te noemen en aan een leuke en betaalbare prijs. Ook voor plastic broekjes vinden wij het een heel erg interessant adres zeker voor de suprima plastic broeken maar ook voor de broekjes met een baby of kinderlijke print goede kwaliteit voor een lage prijs en dat is wat wij van adultbabyspeelparadijs willen en zoeken. Het bedrijf heeft ook een eigen productie lijn als het gaat om adultbaby producten.

De gemiddelde levertijd is tussen 7 en 10 dagen en alles wordt keurig netjes discreet verpakt en wordt via de post bij je thuis bezorgd.