In tegensteling met Nederland vindt men in België bij de supermarkt wel luiers voor volwassenen in de schappen. En daarom dat wij meteen zeggen dat apotheken en medische speciaalzaken of zorgwinkels in België daardoor een stuk minder belangrijk gaan worden voor adultbaby's voor het verkrijgen van hun luiers. Allereerst hebben deze maar een zeer beperkt assortiment en vaak dan ook nog maar van een merk en in de meeste gevallen moeten ze de luiers dan ook nog eens bestellen. Dit heeft te maken dat incontinentie materiaal in België niet altijd volledig wordt vergoed door de zorgverzekeraar en veel mensen er dan voor kiezen om hun luier op een andere en vooral goedkopere plaats te halen veelal bij supermarkten in België omdat deze ze ook verkopen en veelal goedkoper zijn in prijs veelal ook omdat ze huismerk leveren of de goedkopere merken de zogenaamde B merken niet dat deze minder zijn maar het zijn niet de bekende merken welke zoals in Nederland die bepalend zijn in het aanbod van incontinentie luiers. Al Tena ook gewoon in de Belgische supermarkt te verkrijgen is naast de minder bekende merken.

Ook voor adultbaby's in Nederland wonende in de grensstreek met België lijkt het ons inziens wel handig om even de grens over te gaan om hun luiers aan te schaffen bij de grotere supermarkt ketens. 

Ook heeft België sinds kort een webwinkel gericht op de ab/dl scene welke ook duidelijk aangeeft dat ze voor deze doelgroep zijn bestemd waar men naast de gewone incontinentie luiers welke door veel adultbaby's worden gebruikt ook de luiers met baby print verkopen speciaal voor de adultbaby scene.

Daarnaast is er ook nog een webshop van de uit Nederland afkomstige 123 drogisterij welke in België onder de naam zorgland actief is welke luiers voor volwassenen verkoopt.