Diaper-Heroes voor levering van volwassenen luiers

Diaper-Heroes is een  nieuwe webshop en  geeft duidelijk aan op haar website dat ze zich richten op de ab/dl scene waarmee ze meteen duidelijkheid verschaffen dat het dus geen webshop die zich voordoet alsof ze incontinentie materiaal leveren en daar kunnen we alleen maar blij om zijn want hun zijn in ieder geval niet misleidend met hun informatie omdat ze duidelijkheid verschaffen een fetisj bedrijf te zijn en zich niet voordoen als of ze een bedrijf zijn voor levering van medische hulpmiddelen.

Naast neutrale luiers van bekende merken als Tena, Molicare en Betterdry heeft men ook de meeste merken luiers met print speciaal voor de adultbaby scene.

De prijzen zijn normale gangbare prijzen en het voordeel is als je voor meer dan €89 bestelt bij ze dat de verzending gratis is zowel binnen België als naar Nederland en dat is naar ons idee toch weer mooi meegenomen.

Wij van adultbabyspeelparadijs bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan bij adultbaby's ook in Nederland om hier hun luiers te bestellen.