Meriana Ontex

Wij van adultbabyspeelparadijs hadden al heel vaak de naam Meriana Ontex gehoord en voorbij zien komen niet alleen binnen de adultbaby scene maar ook via mensen die wij kennen uit de wereld van incontinentie patiënten en waarom dan ook benieuwd wat ze te bieden hadden en of het bedrijf inderdaad zo interessant is als vele ons deden geloven.

Allereerst gaan we voor mensen welke dit bedrijf nog niet kennen even vertellen wie of Meriana Ontex BVBA uit Buggenhout nabij Gent voorstellen bij u.  Dit bedrijf is al sinds 1989 de bedrijfswinkel van Ontex een fabrikant van baby luiers, en luiers voor volwassenen met incontinentie alsmede dames maandverbanden. Ontex brengt de merken Euron en ID als volwassenen luier op de markt. Het bedrijf zelf adverteert dat een ieder bij hun kan kopen aan voordelige prijzen en daar waren wij van adultbabyspeelparadijs dan wel benieuwd naar.

Wij van adultbabyspeelparadijs vonden ons teamlid ABZeeuwsmeisje bereid om daar even te gaan kijken in Buggenhout nabij Gent samen met haar oma omdat ons teamlid zelf geen auto kan rijden en hieronder vindt je haar bevindingen en conclusies na haar bezoek aldaar.

Allereerst zegt ABZeeuwsmeisje je moet zo en zo beschikken over een auto om er te geraken want openbaar vervoer is eigenlijk niet of nauwelijks te doen tenzij je volgens haar van wandelen houdt. Ze zegt toen ik er samen met mijn oma aan kwam zag ik een hele grote fabriekshal of misschien beter gezegd een hele grote opslag loods dat is misschien beter gezegd. We parkeerden de auto en meteen viel al op dat het er niet echt druk was ze zegt er bij we waren er op een doordeweekse middag zo rond een uur of 2 en er stonden relatief zeer weinig auto's voor de deur wat ik een beetje vreemd vond mede omdat ik weet dat in België incontinentie luiers niet volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar in België maar misschien ook wel omdat wij van adultbabyspeelparadijs via diverse kanalen mensen over dit bedrijf hoorden had ik wel meer auto's voor de deur verwacht. Dus ging ze naar binnen en kwam terecht in een soort van opslag waar de pakken en dozen met luiers stonden een zeer ruim aanbod maar niet alles wat ze er verkopen is ook geschikt voor de adultbaby scene en daarom is ze gaan kijken naar de luiers welke verkocht worden met de zwaarste opvang capaciteit wat volgens adultbabyspeelparadijs de meest bruikbare en gangbare luier is voor een adultbaby zeker als deze de luier meerdere keren wil gebruiken en langer wil dragen dan dat hij of zij na een flinke plas de luier al moet verschonen.

ABZeeuwsmeisje had de opdracht gekregen om te kijken naar de prijs van de luier met de meeste opvangcapaciteit in de maat medium en large de 2 meest gebruikte maten binnen de adultbaby scene en wat naar onze mening ook het eerlijkst is als men een vergelijking doet want niet overal elders zijn er luiers in de maten extra smal. smal of extra large te verkrijgen en dan zou het niet helemaal eerlijk zijn als we een prijs vergelijking zouden doen. ABZeeuwsmeisje kwam daarom uit bij de iD Expert Slip Maxi Prime een luier welke een indicatie van 10 druppels heeft hetgeen voor mensen met incontinentie het zwaarste materiaal met de hoogste opvangcapaciteit betekend. Wat de maximale opvangcapaciteit is dat is ons helaas niet bekend want dat hebben we eigenlijk niet kunnen achterhalen en is op de website van het bedrijf ook niets van terug te vinden en dit kon ABZeeuwsmeisje ook niet terug vinden op de verpakking.

Ab Zeeuwsmeisje zegt ik schrok behoorlijk van de prijs wat deze luiers kosten voor een zak met 15 luiers in de maat medium vroeg men maar liefst €20,09 en als men dan een karton kocht waarin 3 zakken zaten betaalde men €58,46. Voor de maat large betaalde je voor een zak met 15 luiers maar liefst €23.85 per zak en voor een karton met 3 zakken betaalde je maar liefst €69.40. Ze zegt een boel geld al zeg ik het zelf en daarmee zijn wij van adultbabyspeelparadijs het helemaal eens met de conclusie van ons teamlid ABZeeuwsmeisje. Want voor een prijs van tussen €1,34 en €1,59 koopt men zeer zeker ook een luier van een bekender merk en waarvan we wel de maximale opvangcapaciteit weten want 10 druppels als indicatie door de fabrikant zegt ons eerlijk gezegd weinig of niets omdat we niet weten welke maatstaaf hun hanteren en handiger zou zijn als er bij staat de maximale opvangcapaciteit want daar kunnen we gewoon meer mee.

ABZeeuwsmeisje die zelf door haar geringe lengte luiers in de maat extra smal draagt of pampers maat 7 ging is met haar oma kijken wat dan luiers in haar maat zouden kosten en of ze die ook hadden. Ze kwamen dan uit bij de iD Comfy Junior Slip welke verpakt waren in zakken van 14 stuks en waarvoor men €9,49 moest betalen wat neer komt op €0,68 per luier en als men een karton kocht met 12 zakken bedroeg de prijs €110.46 waardoor de prijs €0.66 per luier werd als men een heel karton koopt. De oma van ABZeeuwmeisje die regelmatig de pampers maat 7 ophaalt in Duitsland bij kennissen welke op een Anerikaanse basis werken zegt dat de pampers maat 7 afkomstig uit de USA in prijs een stuk voordeliger zijn namelijk voor een box van 88 luiers $45 waardoor de prijs per luier op slechts €0,45 per luier komt een aanzienlijk prijs verschil mogen we wel zeggen.

Daarom dat wij van adultbabyspeelparadijs ook zeggen dat Mediana Ontex helemaal niet zo interessant is met haar prijzen als dat men ons doet geloven op hun website. Daarom dat wij van adultbabyspeelparadijs iedere adultbaby om even verder te kijken want er zijn echt goedkopere adressen te vinden voor je luiers welke je kunt terug vinden op onze website.