Luiers voor volwassenen verkrijgen via de supermarkt in België

In geheel België dus zowel in Vlaanderen als het Franstalige Wallonië het Brussels hoofdstedelijk gewest en het Duitstalige Oost kanton kan men luiers voor volwassenen verkrijgen bij de grotere supermarkten van Carrefour en Delhaize.

Naast de bekende merken als Tena en Depend worden ook vaak eigen huismerken aangeboden die veelal ook van goede kwaliteit zijn en uitstekend te gebruiken zijn voor adultbaby's die een goede luier willen tegen een leuke en schappelijke prijs. Zo heeft Carrefour een eigen huismerk onder de naam absodys een pamper model in de maten medium en large en een pak van 20 stuk is al verkrijgbaar voor €11,19 voor de dag luier en voor de nacht luier die iets meer absorptie vermogen heeft betaald men voor een pak van 20 stuks in de maat medium of large €11,99 wat naar de mening van adultbabyspeelparadijs zeer redelijke en betaalbare prijzen zijn. Onderstaand vindt u een afbeelding hoe of de verpakking er uit ziet voor de dag luiers.

 

Geeft u toch liever de voorkeur aan bekende merken zoals Tena dan betaald u bij de Carrefour voor een pak van 20 stuks Tena slip plus in de maat large €17,59 bij de Carrefour.

Delhaize heeft een eigen huismerk volwassenen luiers onder de naam Care en voor een pak verkrijgbaar in de maten medium en large betaalt u voor een pak van 14 stuks €9.89 of €10,29 afhankelijk van de maat die u kiest. Deze pakken luiers zien er uit zoals onderstaande afbeelding.

 

Delhaize heeft ook Tena in haar assortiment maar dan uitsluitend de Tena pants welke voor adultbaby's niet bruikbaar zijn omdat ze gewoon te weinig opvang capaciteit hebben.

Colruyt is een andere grote Belgische supermarkt welke wel incontinentie materiaal voor volwassen verkoopt maar zich alleen beperkt tot pants en niet tot broekluier modellen waardoor deze supermarkt keten eigenlijk voor adultbaby's niet relevant is omdat ze geen bruikbaar materiaal verkopen.