Luiers voor volwassenen verkrijgen via Save Express

Save Express moet men zien als een bedrijf dat gezien kan worden als een toeleveringsbedrijf voor incontinentie materiaal voor Duitsland maar daarnaast ook duidelijk aangeeft zich te richten op de ab/dl scene. En daarom bieden ze naast de gebruikelijke luiers die op de markt zijn voor mensen met incontinentie ook luiers aan met een baby of kinderlijke print speciaal voor de adultbaby scene.

Ook veel adultbaby's en luierliefhebbers hebben inmiddels dit bedrijf al weten te vinden op internet en doen daar hun bestelling voor hun luiers mede daar hun prijzen zeer gunstig zijn in vergelijking met de prijzen in Nederland. 

Het bedrijf heeft een zeer ruim aanbod aan luiers bedoeld voor mensen met incontinentie welke ook door de adultbaby scene worden gebruikt. Niet alleen de bekende merken welke ook in Nederland en op de Europese markt zijn maar ook veel import uit de Verenigde Staten en zelfs Azië. Daarnaast hebben ze ook bijna alle merken luiers bedoeld voor de adultbaby scene in hun assortiment. Waardoor men eigenlijk wel kan en mag zeggen dat save express een van de grootste aanbieders is van luiers voor adultbaby's. Mede hierdoor heeft men bestellingen van de adultbaby scene vanuit bijna geheel Europa en ook gezien de lage prijs die men heeft is het een van de favoriete webshops voor luiers binnen de adultbaby scene.

Ook bestaat er de mogelijkheid om je luiers bij ze op te halen maar wij van adultbabyspeelparadijs zeggen er meteen bij dan moet je wel een ontzettend eind rijden want dit bedrijf zit in Hemdingen op ongeveer zo een 10 minuten rijden van Hamburg. Men kan daar terecht voor het afhalen van luiers van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur. Maar wij van adultbabyspeelparadijs zeggen er meteen bij dat dit pas lonend is als men echt hele grote hoeveelheden luiers afneemt of naast de luiers ook nog andere adultbaby attributen zoals spenen, flesjes, rompertjes en pyjama's afneemt anders zijn de kosten om er te komen gewoon weg te hoog en is het raadzamer om het gewoon per post te laten bezorgen bij je thuis.