Luiers via 123 drogist op internet bestellen

123 Drogist mag zeer zeker tot een unieke drogist worden gerekend al is deze dan alleen als webshop op internet te vinden en wel omdat drogisterijen in Nederland normaal geen luiers voor volwassenen verkopen of men moet de maand verbanden die ook bedoeld zijn voor het opvangen van druppel incontinentie maar men eigenlijk geen luier mag noemen. De Tena pant een soort van pull up broekje welke beschermd bij lichte vorm van incontinente welke men steeds vaker bij drogisterijen ziet daarin tegen wordt wel als luier gezien maar wij van adultbabyspeelparadijs zeggen daar meteen bij totaal niet geschikt voor adultbaby's welke grote hoeveelheden of meerdere keren in een luier plassen en/of zelfs poepen want daar zijn deze pants totaal ongeschikt voor.

Bij 123 drogist hebben ze een zeer ruim assortiment aan luiers van de navolgende merken: Tena, Depend, Abena, Seni, Attends, Absorin, AMD, Hartman (beter bekend als Molicare). Dus naar ons idee genoeg keuze voor een adultbaby om te bestellen. Het voordeel van deze webshop is dat als men boven de €20 bestelt dat de verzendkosten gratis zijn en daar zit je naar ons idee al heel snel aan dat bedrag men luiers voor volwassenen gaat bestellen en  dat scheelt toch weer aardig in je portemonnee als adultbaby als daar geen verzendkosten meer bij komen. Daarbij is het ook zo dat je tot 's avonds voor 23.30 uur hebt besteld dat je het de volgende dag ook in huis hebt zelfs met bezorging op zaterdag. Alleen als je op zaterdag je bestelling doet zal je moeten wachten tot maandag voor je luiers geleverd worden.

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening dat dit bedrijf zeer zeker ideaal is voor adultbaby's welke zelf hun luiers moeten bekostigen en er weinig voor voelen om naar de apotheek of medische speciaalzaak te gaan hiervoor. Daarbij heeft  123 drogist ook een veel groter aanbod aan luiers voor volwassenen dan de apotheek of medisch speciaalzaak die slechts alleen Tena leveren. Ook lijkt het adultbabyspeelparadijs dat het voor de meeste adultbaby's wel een fijn en geruststellend gevoel is dat als men een bestelling doet dat het bedrijf waar men bestelt niet meteen het idee heeft met iemand te maken te hebben die luiers besteld en zelf afrekent dat dit wel een iemand met een fetisj voor luiers kan zijn omdat ook hun doelgroep mensen die luiers om medische redenen of wegens bedplassen nodig hebben en niet in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar hun luiers ook gewoon hier bestellen en zelf betalen behoeft men als adultbaby zich daar geen zorgen over te maken en dus ook geen schaamte gevoel te hebben om een bestelling te plaatsen voor zijn of haar luiers. 

En in prijs zijn ze zeker niet duurder dan de apotheek wat wij zo hebben gezien maar zeggen er ook bij dat wij van adultbabyspeelparadijs niet precies de exacte prijzen weten van volwassenen luiers mede omdat wij onze luiers niet behoeven te kopen omdat wij ze via onze zorgverzekeraars vergoed krijgen omdat wij naast het adultbaby zijn ook incontinent zijn en dus in aanmerking komen voor volledige vergoeding van ons materiaal.