00 HOME » 08 LUIERS » Luiers dragen naar dokter of bij opname in ziekenhuis

Luiers dragen bij een bezoek aan arts of bij opname in ziekenhuis

Wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons werkelijk af of sommigen binnen de ab/dl scene niet een beetje door schieten in hun fantasieën of belevingswereld als we ook al mensen horen die met een luier om naar de huisarts of arts in een ziekenhuis willen gaan terwijl ze luiers dragen puur voor de lol en dus niet uit medische noodzaak. 

We vragen ons dan ook echt af of deze mensen wel weten waar ze mee bezig zijn en vooral bij hun volle verstand zijn als ze dit soort onzin uitkramen maar dit laat maar weer eens zien hoe sommigen totaal de weg zijn kwijt geraakt binnen de ab/dl scene en zelfs hun fantasie op hol is geslagen.

Allereerst willen we er op wijzen dat men als adultbaby of luierliefhebbers die niet incontinent is een enorm risico loopt als men dit doet en behalve dat wat zeg je tegen zo een arts als deze vraagt waarom jij een luier draagt. Om te zeggen dat je urine verliest en daarom een luier draagt lijkt ons niet zo heel erg slim om te doen want zeer grote kans dat de arts je dan even doorverwijst naar de uroloog welke wel even de  nodige onderzoeken gaat uitvoeren waarbij ze natuurlijk niets vinden. Allereerst lijkt ons dat voor je zelf niet zo fijn al die onderzoeken omdat wij als incontinentie patiënt actief binnen de adultbabyscene precies weten wat deze onderzoeken inhoudt en we kunnen zeggen ze zijn niet bepaald fijn te noemen. Maar we  vinden het ook gewoon onacceptabel als iemand zo ver zou gaan  om deze toch zeer dure onderzoeken te willen ondergaan enkel en alleen maar de schijn op te houden dat deze urine verlies heeft en daarom luiers moet dragen en probeert op deze manier gratis aan luiers via de zorgverzekeraar te geraken. Wij vrezen ook dat je meteen door de mand valt en laten we duidelijk zijn we hopen eerlijk gezegd ook dat dit ook gebeurd en dat ze je dan ook hard aanpakken voor dit bedrog en oplichting welke gewoon schandalig is en we zijn ook van mening dat men gelijk de enorm hoge kosten voor de onderzoeken op deze persoon moet verhalen en niet via de zorgverzekeraar.

Ook zien we mensen van binnen de ab/dl scene die de vraag stellen of ze tijdens een ziekenhuis opname luiers kunnen dragen en of ze dan ook verschoond worden door het personeel in het ziekenhuis omdat het hun wel fijn lijkt om een luier te dragen tijdens een opname in ziekenhuis en vooral een droom is om verschoond te worden. Wij hebben dan werkelijk zoiets van vraag meteen ook even een verwijskaart voor de psychiater aan bij de arts als je als adultbaby of luierliefhebber welke niet incontinent dit soort achterlijke ideeën of fantasieën hebt en deze ook nog eens stelt binnen de scene dan zit er naar ons idee toch een behoorlijk steekje bij je los. Maar wat denk je zelf als men daar met een luier aan in een ziekenhuis gaat liggen zonder dat je incontinent bent. Denk je zelf niet dat men wel even de vraag gaat stellen waarom jij een luier draagt. Om te zeggen dat je incontinent bent lijkt ons inziens niet zo verstandig omdat daar niets van staat vermeld in je medisch dossier. Komt een beetje erg raar over en zeer grote kans dat ze meteen even een uroloog er naar laten kijken die dan uiteraard niets kan vinden bij je. Wat gewoon asociaal en schaamteloos zal zijn als men zo een verhaal zou ophangen omdat hieraan enorm hoge kosten zijn verbonden welke de zorgverzekeraar moet betalen. En ook hiervan zeggen wij van adultbabyspeelparadijs dat wij echt hopen dat een ieder welke dit soort zaken doen door zich voor te doen als iemand die incontinent is gewoon keihard moet worden aangepakt wegens fraude of oplichting. Leuk dat je een fetisj hebt maar misbruik daarvoor niet de zorg. Ook horen we dat anderen zouden zeggen dat ze bedplasser zijn vooral bij stress en spanningen het geen zou kunnen en geloofwaardiger klinkt maar waarvan adultbabyspeelparadijs heeft stop met die leugens over dat bedplassen als je het niet bent want het is gewoon respectloos naar mensen toe welke het wel zijn.

Maar wij kunnen ook meteen de gestoorden zoals wij ze dan maar noemen die een luier voor de lol in een ziekenhuis gaan dragen en daarvoor allerlei smoezen verzinnen omdat ze fantasie of droom maar misschien beter gezegd in de veronderstelling zijn om door een verpleegster of verpleger verschoont te worden even teleurstellen en erop wijzen dat ze deze gedachten maar meteen even overboord moeten gooien want dit zal zeer zeker niet gaan gebeuren als je medische situatie zo ernstig is dat je dit niet meer zelfstandig kunt want zolang je in de ogen van het verplegende personeel in overleg met een arts jij je zelf nog kan verschonen als men daadwerkelijk incontinent is dan laten ze je dat gewoon zelf doen. Dit gebeurd om te mensen zoveel mogelijk zelfstandig te laten blijven en niet afhankelijk van zorg verleners te laten zijn.

Wij van adultbabyspeelparadijs betreuren het dat er helaas gestoorden zijn binnen de ab/dl scene zijn welke de meest idiote dingen verzinnen om maar luiers te kunnen dragen en daarbij ook nog in de veronderstelling zijn verschoond te worden door iemand anders gewoon om te walgen dit soort zaken en gedachten goed van sommigen binnen de scene die naar ons idee niet eens weten waar ze mee bezig zijn maar daarbij ook nog eens de scene een zeer slechte naam bezorgen door hun idiote gedachtes en handelen.