00 HOME » 08 LUIERS » Luiers dragen naar school

Luiers dragen naar school en onze ervaringen er mee

Wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons af ondanks dat wij ieders belevingswereld als adultbaby of luierliefhebber respecteren wat het nut en vooral de meerwaarde is dat met name tieners binnen de ab/dl scene  op de allereerste plaats het verlangen hebben en zelfs het plan hebben om met een luier om naar school te gaan en naar onze mening onzin lopen te vertellen binnen de ab/dl scene. We hebben het hier dan over hun die niet om medische redenen een luier moeten dragen maar puur voor de lol omdat ze adultbaby of luierliefhebber zijn dit willen doen.

Allereerst moeten ze ons eerst eens gaan uitleggen wat ze daarmee denken te bereiken als ze dit doen en vragen wij ons af weten deze personen wel waar ze het over hebben en vooral waar ze mee bezig zijn. Want ons inziens heeft het geen enkele meerwaarde en loop je alleen maar een kans op problemen op je nek te halen als je dit zult doen en raden we het ook een ieder af en waarom kun je hieronder lezen aan de hand van de ervaringen die een van onze teamleden hier mee heeft gehad. 

Hallo mijn naam is ABZeeuwsmeisje en ik ben een van de teamleden van adultbabyspeelparadijs ik ga hier mijn ervaringen vertellen met het dragen van luiers naar school. Allereerst moet ik even vermelden dat ik dus naast destijds teenbaby zijn ook luiers draag om medische redenen namelijk door een aangeboren spierziekte.

Het dragen van een luier naar de kleuterschool was niet echt een probleem want er zijn wel meer kleuters die nog niet zindelijk zijn als ze naar de kleuter school gaan of een terugval krijgen door de spanning van de kleuter school en daarom weer in hun broek plassen en daarom een luier om krijgen. Maar echt blij en gelukkig zijn de meeste juffies van een kleuterschool niet als ze Pampers van de kindjes moeten gaan staan verschonen en proberen ze de kindjes zo snel mogelijk zindelijk te krijgen of anders proberen ze de ouders wel aan te sporen dat ze zorgen dat hun kind zo snel mogelijk zindelijk is. Beetje lastig bij iemand die incontinent is al we dat toen nog niet wisten. Ik heb de kleuterschool zonder problemen dus ook zonder gepest en getreiter doorlopen.

De problemen begonnen pas echt toen ik naar de lagere school moest en nog steeds niet zindelijk was. De lagere school ging er niet mee akkoord dat ik naar school kwam als ik niet zindelijk was omdat ze vonden dat een kind van 6 zindelijk behoorde te zijn en er werd zelfs door de school gezegd dat mijn moeder te laks was met zindelijkheidstraining en ik te lui was om zindelijk te willen worden. Allemaal leuk dit zogenaamde pedagogische en opvoedkundige gezwam van die betwetertjes zoals ik die juffies maar gewoon noem van die school.

Mijn moeder liet het er niet bij zitten omdat ik volgens de leerplichtwet naar school moest en als me moeder mij thuis zou houden dat ze problemen met de schoolinspectie kreeg wegens het spijbelen van school en daar zat me moeder niet bepaald op te wachten. Uiteindelijk na een boze brief van mijn moeder naar schoolinspectie met daarin uitleg over dat ik nog niet zindelijk was nog niet wetende dat ik incontinent was maar wel de vermelding er bij dat ik een aangeboren spierziekte had werd uiteindelijk besloten dat ik toch naar die school moest en werd de school min of meer verplicht om mij gewoon te laten komen. naar mijn gevoel achteraf waren ze daar niet zo heel erg gelukkig mee ze hadden ook al strenge voorwaarden aan mijn moeder gesteld zoals als ik een drijfnatte Pamper zou hebben dat ik uit de klas moest naar het hoofd van de school die dan mijn moeder zou bellen die mij moest komen ophalen om mij thuis te verschonen omdat ik dat zelf niet kon en eigenlijk nu nog steeds niet kan me zelf verschonen door mijn spierziekte. Het gevolg was dat ik eigenlijk meer thuis dan op school was omdat regelmatig mijn moeder werd gebeld om mij te komen halen om mij thuis te verschonen. Door mijn vele afwezigheid van school gingen klasgenootjes zich dus afvragen wat er met mij aan de hand was aan de juf van de klas die het waarschijnlijk zonder er bij na te denken nodig vond om te gaan vertellen dat ik dus steeds naar huis werd gestuurd niet omdat ik ziek was maar omdat ik nog een luier droeg en die vol geplast was of dat ik in mijn luier had gepoept wat ze waarschijnlijk zelf ook wel hadden geroken al dat poepen in de luier weinig gebeurde omdat mijn moeder iedere ochtend voor het naar school gaan en ook tussen de middag voor ik weer naar school ging zorgde dat mijn darmen leeg waren doormiddel van het spoelen van mijn darmen waardoor ik veel minder het risico liep dat ik een ongelukje had waarbij ik in mijn luier poepte al ik daar door mijn ziekte niks aan kon doen en het zeer zeker niet expres deed.

Omdat bijdehandje juffie zo nodig al de kinderen in de klas moest vertellen dat ik dus nog luiers droeg begon het gepest en getreiter iets waar je op kan wachten natuurlijk want wat is er nu leuker om iemand in de klas te hebben die je lekker kan pesten en treiteren omdat deze een handicap of beperking heeft en daarom dus anders is dan de rest van de klas in dit geval dus ik die door mijn medische beperking of handicap nog luiers droeg. Met dank aan dat achterlijke bijdehandje juffie geheten zal ik maar zeggen. Dat getreiter en gepest was niet alleen in de klas en op het speelplein van de school maar vond ook plaats bij mijn huis. Dit pesten en treiteren bij mijn huis kwam eigenlijk omdat ik overstuur thuis kwam na weer gepest en getreiterd te zijn op school en me moeder dan vervolgens naar school ging om verhaal te halen bij school met het vriendelijke verzoek of juffie of anders het hoofd van de school er wat aan ging doen omdat me moeder anders een klacht ging indienen bij de schoolinspectie omdat me moeder wel graag had dat ik gewoon naar school kon ondanks mijn handicap of beperking en dat ik nog luiers droeg mede daar de schoolinspectie had beslist dat ik gewoon naar die school moest verwachte mijn moeder dat ik wel normaal naar school kon zonder dat ik gepest en getreiterd werd door klasgenootjes maar ook door anderen van de school veelal oudere broertjes en zusjes van mijn klasgenootjes in de klas. De school pakte het dus aan door de pestkoppen en treiteraars straf te geven doormiddel van nablijven en strafwerk maar dat werkte echt averechts als ik zelf mag zeggen want wat gebeurde er ze kwamen gewoon bij ons huis waar we toen woonden even met oudere broertjes en/of zusjes verhaal halen dus dat straffen hielp ook niet echt zal ik maar zeggen. Het gevolg was dat ik steeds meer hekel aan school ging krijgen en mijn moeder mij steeds vaker dan maar ziek melde bij school om vooral geen problemen met de schoolinspectie te krijgen wegens verzuim van school Maar in feite was dit een onhaalbare situatie die niet zo door kon gaan want ik miste gewoon te veel lessen met als gevolg dat ik zeker zou blijven zitten. Me moeder werd er radeloos van en na diverse brieven en telefoontjes en ook dankzij dat onze toenmalige huisarts inzag dat het zo niet langer verder kon gaan kregen mijn moeder en ik een uitnodiging om bij een instantie langs te komen waar een of andere schooldokter zal ik het maar noemen zat die het hele verhaal van mam en mij aanhoorde en tot de conclusie kwam dat ik van die school weg moest en naar een school met aangepast onderwijs moest voor kinderen zoals ik met een beperking of  handicap en waar men niet moeilijk deed dat ik nog luiers droeg.

Ik kon gelukkig na het gesprek al korte tijd later er komen maar het hielt wel in dat ik de 1e klas van de lagere school mooi mocht overdoen omdat ik gewoon te veel achterstand had opgelopen op die andere school door het gepest en getreiter daar waardoor ik te vaak afwezig was geweest. Ik voelde me meteen al thuis op deze school mede daar ze daar hele strenge regels hadden aangaande pesten daar van andere kinderen om hun handicap of beperking maar het viel mij ook meteen op dat het ook niet gebeurde op die school. Ik denk dat dit ook te maken heeft dat alle kinderen op die school een beperking of handicap hadden en dus wel begrepen dat ze dan even hard werden terug gepest op hun handicap of beperking.

Met dat ik naar deze nieuwe school was gegaan hoopte ik dat ook het getreiter en gepest van en door de kinderen van mijn oude school zouden stoppen omdat ik immers van die school af was. Dit was valse hoop dus daar kwam ik al heel snel achter want het pesten bij mijn huis bleef doorgaan waardoor ik niet of nauwelijks nog buiten speelde veelte bang om in elkaar geslagen te worden maar nog meer omdat gewoon niemand met mij wilde spelen misschien is het beter om te zeggen durfde te spelen bang voor represailles van de pestkoppen aangevoerd een leider die wel even bepaalde met wie of de andere kinderen uit de buurt mochten spelen en zeer zeker niet met dat stomme en gekke kind die nog luiers droeg zoals ze mij noemde destijds in de buurt. Door mijn spierziekte ging ik avonds altijd vroeg naar bed omdat ik na een dag school helemaal vermoeid was en we woonden destijds op een hoek huis met een blinde muur en het was of ze het wisten of roken op het moment dat ik naar bed ging zo rond een uur of acht omdat ik moe was en het was licht en mooi weer dan ging dat hele groepje voetballen in de straat en tegen die blinde muur aanschieten waardoor ik niet konslapen en me moeder stuurde ze dan steeds weer weg met de mededeling dat er een ziek kind lag te slapen maar daar hadden ze mooi maling aan en was voor hun een reden om extra hard tegen de muur aan te schieten met de bal en als me moeder dan de politie belde wegens overlast en de groep door de politie werd weggestuurd werd daarna ik en me moeder op straat liepen uitgescholden of bedreigd.

Ook was het zo omdat we op een hoek huis woonden men makkelijk als men over een muur klom in onze tuin kon komen waar regelmatig plastic broekjes met een kinderlijke print te drogen hingen aan de waslijn of rompertjes en zelfs zo een plastic broekje hebben ze op een dag van de waslijn gestolen enkel en alleen om maar om te pesten en te treiteren.

Het gepest en getreiter hield maar niet op en zelfs mijn oom heeft ooit is een van die gasten hardhandig onderhanden genomen en zelfs dat hielp niet waarop mijn moeder heeft besloten te gaan verhuizen naar waar we nu wonen namelijk in een zeer rustige omgeving.

Daarom dat ik een ieder het advies ook geef draag geen luiers naar school en al helemaal niet als je niet incontinent bent want echt ik gun niemand wat mij in het verleden is overkomen dat je letterlijk weggepest en getreiterd word niet alleen van school maar ook nog eens moet verhuizen door het aanhoudende gepest en getreiter. Ik kan je verzekeren dat het echt niet leuk is om steevast iedere dag gepest en getreiterd te worden omdat je luiers draagt en in mijn geval dan zelfs ook nog dat ik geen luiers voor de lol droeg maar puur uit noodzaak. Sommige mensen kunnen echt heel gemeen en hard zijn voor anderen zo ook kinderen daarom nogmaals pas er voor op en begin er zeer zeker niet aan om luiers naar school te gaan dragen. Ik hoop dat mijn verhaal voor een ieder een waarschuwing is voor hoe het kan aflopen en vooral hoe of het je leven kan beïnvloedden het dragen van luiers.