00 HOME » 08 LUIERS » Luiers dragen naar werk

Luiers dragen naar je werk hier enkele handige tips als het moet

Ook over dragen van luiers naar het werk door adultbaby's en luierliefhebbers naar het werk terwijl daar geen medische redenen voor is waardoor men incontinent is zien wij steeds vaker binnen de ab/dl scene berichten opduiken. Wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons dan ook werkelijk af waarom zou iemand die om fetisj reden het risico willen nemen dat collega's dit zien of merken en daarbij het risico willen nemen dat de baas je mogelijk ontslaat wegens het dragen naar je werk van luiers terwijl je niet incontinent bent en hij of zij dit ziet als extreem of pervers gedrag op de werkvloer. Wij van adultbabyspeelparadijs weten niet of wettelijk gezien een werkgever je hiervoor kan en mag ontslaan maar we kunnen ons wel voorstellen dat werkgever en collega's er niet zo mee blij zijn als ze zien of te horen krijgen dat jij luiers draagt. Wij denken dat je heel wat uit te leggen hebt dan en al helemaal als je niet incontinent bent maar om fetisj redenen de luiers draagt want het lijkt ons niet dat je even gaat vertellen van hallo ik ben een adultbaby of luierliefhebber en daarom draag ik mijn luiers naar mijn werk.

Daarom raden we het een ieder dan ook sterk af als men niet om medische redenen luiers behoeft te dragen om dan toch wegens een fetisj luiers naar je werk te dragen. Maar nogmaals we laten een ieder vrij in zijn of haar belevingswereld als adultbaby of luierliefhebber maar adultbabyspeelparadijs is wel van mening dat het ongehoord en ongepast is om collega's die mogelijk aanstoot kunnen nemen aan jouw gedrag als adultbaby of luierliefhebber niet moet lastig vallen met jouw fetisj maar wat je verder doet en beslist is jouw eigen verantwoording.

Binnen ons team zijn 2 mensen die ondanks hun medische beperking of handicap werken en dus luiers naar hun werk moeten dragen. Ondanks dat hun werkgever weten van hun medische beperking en incontinentie zorgen beiden er voor dat buitenstaanders en collega's niet of nauwelijks kunnen zien dat ze een luier dragen. Dit doen ze doormiddel van het dragen van een neutrale romper dus een zonder baby of kinderlijke print over hun luier en daarover nog eens normale kleding zodat het niet of nauwelijks te zien is dat ze een luier dragen. Bij ABZeeuwsmeisje die bij haar familie werkt is het zelfs zo dat haar familie van haar adultbaby zijn af weten maar toch hebben beide teamleden we gaan het niet laten zien aan de buitenwereld dat we adultbaby zijn omdat ze het gewoon niet nodig vinden om andere mensen waarvan het overgrote deel niet of nauwelijks begrip heeft voor het adultbaby zijn ook vaak omdat men niet weet wat het is niet moet lastig vallen hiermee dat is naar onze mening ook iets wat je gewoon thuis doet of desnoods tijdens een bijeenkomst of een ageplay bij een mama maar zeer zeker niet openlijk gaat tonen bij je werkgever. Naar onze mening is dat zoiets als werk en privé zaken gescheiden houden.