000 HOME » 08 LUIERS » Wat AB Geldersmeiske als kleintje doet

Wat AB Geldersmeiske zoal als kleintje doet

Ik ga eventjes vertellen wat ik doe als ik in een kleine mood ben en adult baby ben. zoals jullie weten kan ik niet alles doen door me spierziekte en door die stomme spasmes. ik lig ook veel in bed wat de mogelijkheden al beperkt.daarom ga ik hier zeggen wat ik vaak doe als ik in een kleine mood ben.

tv kijken.

Ik kijk zelf heel veel tv en dan vooral zenders als nick junior. en Disney junior. Ik houd niet zo van die grote mensen tv want is altijd alleen maar drama. Het leukste van Disney vind ik Mickey Mouse want ik vind die zo gezellig en leuk om mee te doen. ik vind het ook leuk om de speelgoeddokter te kijken want het helpt me ook een beetje met de doktersangst die ik heb. op nick junior kijk ik ook veel Nella de ridderprincess want dat vind ik ook zo leuk en het helpt me zelfvertrouwen ook heel erg. Maar het allerleukste vind ik my little pony friendship is magic want ik hou van paardjes en het helpt me heel erg in sociale situaties. zelfs tijdens het tikken van dit artikeltje kijk ik my little pony want vind het zo leuk. Ik kijk het vaak op het internet want op Nederlandse tv vind ik het niet zo leuk.

knuffels

Ik heb ook heel veel knuffels van vooral my little pony. ik doe vaak theekransjes met de knuffels en doe vaak alsof ze leven. ik slaap ook met die pony's maar ik heb een grote favoriet en dat is mijn princess luna knuffel. die is bijna even groot als mij en dat vind ik zo fijn en zacht liggen.is net of je tegen een grote beer ligt.

puzzels.

Ik heb ook heel heel erg veel puzzels vooral met eenhoorns en paarden. ik heb puzzels met vooral grote stukken omdat mijn motoriek niet zo heel goed is. ik hou ook van puzzelspelletjes op de computer en op de telefoon want dan kan ik me hoofdje goed gebruiken hihi.

computer.

Ik doe heel veel spelletjes op de computer want moet toch iets doen door de dag heen. Ik speel veel minecraft en ik doe ook heel veel spelletjes van Disney en zo want dat is ook heel leuk. ook vind ik kleur spelletjes heel leuk. ook kijk ik heel veel filmpjes en series op me laptop. ik mag van me ouders niet chatten tenzij het echt een zeker weten veilige chat is volgens mijn ouders want zij zijn heel voorzichtig met mij.

slapen

Ik slaap 's nachts met me speen die aan een knuffeldoekje zit. ik lig ook altijd met me hele grote knuffel omdat ik het fijn vind om met iets in me armen te slapen. Ook doe ik meestal een middagdutje omdat ik altijd kapot moe ben 's middags. Ik slaap 's avonds ook altijd vrij vroeg want anders ben ik altijd heel moe.