000 HOME » 08 LUIERS » WEGWERP LUIERS » Little Dreamers en Little Fantasy

Little Dreamers en Little Fantasy adultbaby luiers op de markt

Sinds kort worden deze 2 merken luiers door little for big op de markt gebracht voorlopig alleen nog te koop in de USA maar hun plannen zijn om begin 2019 deze luiers ook in Europa op de markt te brengen. De luiers zien er leuk en mooi uit met een baby print. De  Little Dreamers uitvoering is bedoeld voor adultbaby jongens en de Little Fantasy uitvoering is bedoeld voor de adultbaby meisjes. 

Wij van adultbabyspeelparadijs waren dan ook wel benieuwd wat de prijs van deze luiers dan is en om eerlijk te zijn daar schrokken we behoorlijk van want de prijs in de USA bedraagt al $37,99 voor een pak van 10 stuks wat neer komt op een bedrag van rond de €33 voor een pak. Een forse prijs zullen we maar zeggen en zijn dan ook uitermate benieuwd wat deze luiers dan wel niet in Nederland gaan kosten als ze in 2019 op de markt worden gebracht ook voor Europa gezien de enorm hoge prijs nu al in de USA en wetende de hoge verzendkosten plus daarbij nog eens de invoerrechten en btw welke in Nederland betaald moet worden  vrezen wij  dat we snel op bedragen uitkomen van ver over de €60 voor een pak en dat zijn natuurlijk belachelijke bedragen voor een pak luiers laten we daar gewoon heel eerlijk in zijn. Maar we wachten maar rustig af met welke prijs ze straks komen voor deze luiers.

En als ze een beetje betaalbaar zijn zullen wij van adultbabyspeelparadijs zeker niet nalaten om ze ook te gaan testen en onze bevindingen met onze bezoekers van onze website te delen.