000 HOME » 08 LUIERS » WEGWERP LUIERS » Pampers 7

Pampers maat 7

Pampers maat 7 is een luier die niet in Nederland of België op de markt is en waarom niet is ons eigenlijk niet bekend. Navraag bij Pampers Nederland welke de moeder van ABZeeuwsmeisje in het verleden ooit heeft gedaan gaf eigenlijk ook niet echt duidelijkheid als ze als antwoord krijgt er is hier in Nederland geen markt voor. Adultbabyspeelparadijs is van mening dat Pampers Nederland een beetje uit haar nek lult op zijn Hollands gezegd en dat hun antwoord op de vraag van de moeder van ABZeeuwsmeisje totaal onzinnig is en werkelijk nergens opslaat. En wel om de volgende redenen: Allereerst dat niet alleen opvoedkundige instanties maar ook scholen klagen dat kinderen steeds later zindelijk worden. Ook zien we dat kinderen in Nederland steeds dikker worden omdat velen al op zeer jonge leeftijd aan obesitas of zwaarlijvigheid lijden ten gevolge van een verkeerd voedingspatroon lijkt het adultbabyspeelparadijs niet zo heel erg raar of vreemd als ook een maat 7 van Pampers op de Nederlandse markt zou verschijnen. Mede ook omdat Pampers in Amerika juist deze maat op de markt heeft gebracht om dat daar kinderen nog meer dan in Nederland aan zwaar overgewicht raken en dus de Pampers maat 6 niet meer toereikend was.

Daarnaast weten wij van adultbabyspeelparadijs mede daar wij naast adultbaby zijn ook incontinent zijn en onze echte naam daar lid zijn van belangen verenigingen en patiënten verenigingen voor mensen met incontinentie dat met name ouders met tieners welke niet meer in een Pampers maat 7 passen enorme problemen ondervinden voor het vinden van een incontinentie luier in de maat extra smal die qua grote gelijk is aan een Pampers maat 7. Allereerst de meeste merken de maat extra smal niet eens in hun assortiment hebben en de weinig merken die ze dan wel in hun assortiment hebben regelmatig niet leverbaar zijn door de apotheek of toeleveringsbedrijf van de luiers omdat ze niet op voorraad zijn. Wat hier de precieze reden van is dat men regelmatig te horen krijgt van sorry we kunnen niet leveren is bij ons niet bekend maar we weten wel dat het voor veel ouders met tieners met incontinentie heel erg frustrerend is als ze te maken krijgen dat het materiaal niet beschikbaar is of dat men tijdelijk een ander merk moete nemen dan dat men gewend is te gebruiken het geen ook regelmatig voorkomt. En wij van adultbabyspeelparadijs kunnen ons voorstellen dat veel mensen aan een bepaald merk gehecht zijn. Daarom zeggen wij van adultbabyspeelparadijs ook het zou een uitkomst zijn als Pampers ook besluit de maat 7 in Nederland op de markt te brengen zodat men deze luiers gewoon in de supermarkt kan aanschaffen net als de andere maten en men daardoor veel minder afhankelijk is van apotheek of toeleveringsbedrijf die weer afhankelijk is van de fabrikant en het er op lijkt dat de maat extra smal niet echt er toe doet bij de fabrikant gezien het feit dat we regelmatig horen over leveringsproblemen met deze maat.

Nu is het voor ons teamlid ABZeeuwsmeisje niet zo een probleem om aan Pampers maat 7 te komen. Mede daar haar moeder kennissen heeft in Duitsland die wonen en werken op een Amerikaanse legerbasis waar het personeel via de kampwinkel op de basis Amerikaanse levensmiddelen  en producten zonder bijkomende verzendkosten tegen Amerikaanse prijs in Dollars kunnen aanschaffen. En deze kennissen dan voor de moeder van ABZeeuwsmeisje de luiers bestellen in Amerika veelal meteen een paar dozen te gelijk welke dan worden opgehaald voorheen op de legerbasis zelf zegt ABZeeuwsmeisje die zegt zelf ook al een paar keer mee geweest te zijn om ze op te halen daar. Maar zegt ze door de enorme terroristische dreiging overal op de wereld mogen we niet meer op de legerbasis komen en spreken we nu af dat we ophalen bij een parking van een grote Duitse supermarkt maar we krijgen ze nog steeds geleverd en daar is ABZeeuwsmeisje en haar moeder wel blij om. 

ABZeeuwsmeisje zegt misschien verbazen mensen die mij niet kennen zich erover dat ik als adultbaby nog in Pampers maat 7 pas en daarom gaat ze dat even uitleggen. Zoals je al heb kunnen lezen op onze website bij het artikel alles wat je moet weten over ABZeeuwsmeisje kan je lezen dat ik door een spierziekte incontinent ben maar ook een groeiachterstand waardoor ik dus nog in de Pampers maat 7 pas ook omdat deze gelijk zijn aan een maat extra smal bij luiers voor mensen met incontinentie.

ABZeeuwsmeisje zegt ook omdat ik naast incontinent zijn ook adultbaby ben vindt ik vooral de print op de luiers heel grappig en bij de Pampers zijn het afbeeldingen van Sesamstraat al ze liever met Minnie mouse had gehad zegt ze omdat ze die veel leuker en grappiger vindt. Helaas grote vriendin ze kunnen niet overal rekening mee houden dus zal je het moeten doen met de luiers met een print van sesamstraat.

ABZeeuwsmeisje is net als haar moeder erg tevreden over de Pampers maat 7 en beide zeggen ze kunnen voldoende opvangen en lekken niet door ook niet nachts als ze langer met haar Pamper moet doen en vooral ABZeeuwsmeisje raadt een ieder die teenbaby of adultbaby is en niet al te groot is en dus een maatje extra smal luier nodig heeft om te kiezen voor Pampers maat 7 en ze hoopt dan ook dat Pampers deze maat snel op de markt brengt in Nederland.